Βαθμολογία

To MEGA επιστρέφει την Πρωτοχρονιά

O κύβος ερρίφθη και όπως όλα δείχνουν το MEGA επιστρέφει στις οθόνες μας την Πρωτοχρονιά. Οπως αναφέρει το σάιτ parapolitika.gr, την Πρωτοχρονιά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βγει στον αέρα το νέο κανάλι που τελικά δεν θα φέρει το όνομα ΟΝΕ αλλά MEGA.

Μετά την ολοκλήρωση του πλειστηριασμού, που ανέδειξε την εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, ως υπερθεματιστή, πλέον εκείνο που μένει είναι ο χρόνος που θα αποφασίσει η νέα ιδιοκτησία του Mega, να επαναλανσάρει τον τηλεοπτικό σταθμό που έχει γράψει την δική του ιστορία στα τηλεοπτικά δρώμενα. Με βάση τις πληροφορίες του σάιτ, το πιθανότερο σενάριο, θέλει το ανανεωμένο κανάλι, να κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά του 2020. Αυτό σημαίνει ότι το One, δεν θα βγει στον αέρα την 17η Νοεμβρίου, όπως αρχικώς είχε προγραμματιστεί. Μάλιστα, με το project του Mega, ασχολείται προσωπικά ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος από την Παρασκευή έχει αλλεπάλληλες επαφές με τους συνεργάτες του. Στόχος το νέο κανάλι – που δεν θα φέρει το όνομα One, αλλά Mega, να είναι έτοιμο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, προκειμένου να εκπέμψει πρόγραμμα από τις αρχές του νέου χρόνου.

Υπενθυμίζεται πως στην Αlter Ego, εκτός από το σήμα του Mega και τον ιστότοπο megatv.com, πέρασαν τα: α) γενικό αρχείο, β) ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού – ψυχαγωγικού περιεχομένου), γ) τηλεπαιχνίδια, δ) μονόλεπτα γενικού περιεχομένου, ε) μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές), και στ) αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες). Επιπρόσθετα όλο το ειδησεογραφικό και αθλητικό αρχείο (δελτία, ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αγώνων και διοργανώσεων).