Βαθμολογία

H Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτει...

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά και μπορεί να έχουν προχωρήσει την ζωή του, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βγει και διασκεδάσει μαζί.

Πρόσφατα, η παρουσιάστρια παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κουκου», όπου μίλησε για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στο Open, αλλά και για το «Δικαστήριο Μόδας»

Για το νέο εγχείρημα της, μιας και φέτος παρουσιάζει ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων στο Open, ανέφερε: «Είμαι σε ένα πρόγραμμα και σε μία ώρα που δεν υπήρχε τίποτα! Αλλά εντάξει έχουμε κάνει πολλά δύσκολα! Είναι καινούργια εμπειρία και με έχει βάλει στη διαδικασία να αποκτώ νέες γνώσεις»

Για την σχέση της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο είπε: «Είχαμε βγει να γιορτάσουμε όλοι μαζί γιατί γιορτάζαμε τον Δημήτρη Αργυρόπουλο αλλά και τη μαμά μου! Έχω πολύ έντονο μέσα μου το αίσθημα της δικαιοσύνης και μπορεί να φυτρώσω εκεί που δεν με σπέρνουν. Δε θα μπορούσα να είμαι άδικη με τα παιδιά μου. Δε γίνεται να μεγαλώνουν σε μία οικογένεια με τοξικότητα. Εμείς με τον Δημήτρη προσπαθήσαμε να κάνουμε οικογένεια αλλά δε μας βγήκε και προχωρήσαμε! Πέρα από σύντροφος και πατέρας των παιδιών έχει και πλάκα να κάνεις παρέα με τον Δημήτρη. Αφού υπάρχει αγάπη.. όταν τελειώνει ο έρωτας ο άλλος είναι για πέταμα; Όταν έχεις παιδιά, φτάνεις να δοκιμαστείς σε αυτό και όταν το καταφέρνεις είναι πολύ ωραίο στοίχημα για τα παιδιά μας».

Τέλος αναφέρθηκε στο «Δικαστήριο Μόδας» λέγοντας πως δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με τα στελέχη του Open και ότι σύντομα θα υπάρχουν νέα.