Βαθμολογία

ΑΕΛ: Αποκτά «μέταλλο» και «χαρακτήρα»

Η ΑΕΛ για 4η φορά σε 9 ματς στη σεζόν κατάφερε να μην χάσει, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Μετά το «Κλεάνθης Βικελίδης» «γύρισε» ξανά ματς από 0-2 σε 3-2! 

Όταν γίνεται μία φορά μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαίο. Άντε δεύτερη σε άμεσο χρονικό διάστημα, ακόμη υπάρχει ο παράγοντας... αμφισβήτηση. Η ΑΕΛ όμως τείνει να το κάνει κανόνα και πλέον φαίνεται πως δεν επιδέχεται ερωτηματικών. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έχει αποκτήσει «μέταλλο» και «χαρακτήρα».

Μετά και την συμπλήρωση της 9ης αγωνιστικής οι «βυσσινί» σε 4 ματς που βρέθηκαν πίσω στο σκορ τελικά δεν έχασαν, ενώ στα δύο έφτασαν σε επικές ανατροπές, μετατρέποντας το εις βάρος τους 2-0 σε υπέρ τους 3-2.

Η αρχή έγινε στην πρεμιέρα στο Περιστέρι. Εκεί μόλις στο 18' ο Νάτσος βρήκε δίχτυα με σέντρα-σουτ και ο Ατρόμητος ξεκίνησε με το πόδι στο γκάζι. Όμως η ΑΕΛ δεν... κατέρρευσε. Στο 44' ισοφάρισε με τον Μιλοσάβλιεβιτς και τελικά απέσπασε τον βαθμό (1-1).

Ακολούθησε η αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 28 Σεπτεμβρίου, όπου και ήταν η πρώτη... μεγάλη προειδοποίηση για όσα θα ακολουθήσουν. Ο Αρης στο 12' βρέθηκε να προηγείται με 2-0 χάρις σε τέρματα των Βελέθ, Γκάμα και όλα έδειχναν πως οδεύει σε μία άνετη νίκη. Ο Νούνιτς όμως «χτύπησε» στο 20' και το 33' φέρνοντας τον αγώνα στα...ίσα και ο Ουάρντα με κεφαλιά στο 74', χάρισε τη νίκη στη Λάρισα.

Λίγες ημέρες μετά οι «βυσσινί» έπαιξαν στο Αγρίνιο. Ο Μιχαήλ στο 27' άνοιξε το σκορ, όμως ο Παναιτωλικός πήρε το προβάδισμα με τα τέρματα των Ντίας, Μπαϊροβιτς. Ωστόσο ακόμη μία φορά η ΑΕΛ αποδείχθηκε... πολύ σκληρή για να πεθάνει, αφού ο Μόρας στο 80' ισοφάρισε σε 2-2.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν χθες, όπου ο ΟΦΗ τους... δάγκωσε στο 3' και το 7' με τον Τσιλιανίδη και προς στιγμήν όλα έδειχναν πως θα έφευγε από τον κάμπο με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ωστόσο ο Μόρας μείωσε, ο Μιλοσάβλιεβιτς ισοφάρισε και τελικά ο Ντάουντα στο 79' την οδήγησε σε ακόμη μία ολική ανατροπή.  Τα παραπάνω αποτυπώνουν ανάγλυφα πως τη φετινή ΑΕΛ δεν μπορείς να την... ξεγράψεις ποτέ.

Πηγή: gazzetta.gr