Βαθμολογία

Μεγάλες νίκες για Παναγροτικό και Ελευθεραί

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες της Α1’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος – 7η αγωνιστική)

Αναγέννηση Φαρσάλων-ΑΟ Ναρθακίου 0–0

Από εκεί και έπειτα κάποια σουτ από τον Σπανό και τον Βράκα δεν βρήκαν στόχο, όπως επίσης και ένα σουτ του Σαλή. Στο 30′ ο Σπανός έκλεψε την μπάλα από τον Πατσιούρα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ με τον Γκατζανά να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

Ενώ στο 35′ μια σέντρα σουτ του Γιαχνή έδιωξε με δυσκολία ο Ζειμπέκης. Από εκεί και έπειτα κάποια σουτ από τον Σπανό και τον Βράκα δεν βρήκαν στόχο, όπως επίσης και ένα σουτ του Σαλή.

Στο 30′ ο Σπανός έκλεψε την μπάλα από τον Πατσιούρα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ με τον Γκατζανά να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια. Ενώ στο 35′ μια σέντρα σουτ του Γιαχνή έδιωξε με δυσκολία ο Ζειμπέκης.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 60′ όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρακώστα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζειμπέκη.

Ενώ εν συνεχεία ο ΑΟ Ναρθακίου «απάντησε» με δοκάρι του Αρσενόπουλου σε σουτ στην κίνηση στο 65′. Στο 70′ ένα φάουλ του Βαρελά μπλόκαρε ο Γκατζανάς, ενώ στο 75′ ήταν σειρά του Καραβαγγέλη να δει την προσπάθειά του να σταματά αρχικά στον Γκατζανά και εν συνεχεία στο δοκάρι.

Ενώ στο 85′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βράκα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της Αναγέννησης. Στο 90+2′ οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση όμως ο Σαλής πλάσαρε σθεναρά παρά το γεγονός ότι μπορούσε να τροφοδοτήσει τον Κατμέρο ο οποίος ήταν αφύλακτος στο ύψος του πέναλτι με τον Ζειμπέκη να επεμβαίνει σωτήρια και έτσι παρέμεινε το 0 – 0.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Πατσιούρας, Δημουλάς Π., Μπανιάς, Γιαχνής, Τσακαβίτης, Καρακώστας, Σαλής, Μισαηλίδης (78′ Κατμέρος), Δημουλάς Δ., Ζαγγανάς (88′ Θέος).

ΑΟ Ναρθακίου (Δημήτρης Δανιλούλης): Ζειμπέκης, Τσαπέπας, Δημακόπουλος, Νταιάκης, Κατσικόπουλος (44′ λ.τ. Λελεντζής), Αρσενόπουλος, Καψιώχας, Βράκας, Σπανός, Καραβαγγέλης, Βαρελάς (78′ Κράβαρης)

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Αρχοντής, Γκουγκότης.

Παναγροτικός Νίκαιας-Δόξα Υπέρειας 4–1

Μεγάλη σε έκταση νίκη σημείωσε ο Παναγροτικός Νίκαιας μετά την βαριά ήττα στη Νέα Πολιτεία την περασμένη εβδομάδα. Συγκεκριμένα κέρδισε με σκορ 4-1 την Δόξα Υπέρειας.

Ο Αλέξανδρος Φάσσας ήταν το πρόσωπο του αγώνα καθώς πέτυχε χατ τρικ (2΄, 73΄, 88΄) και έδειξε τον δρόμο για τη μεγάλη αυτή επιτυχία. Σκόραρε και ο Καραφέριας (56΄) ενώ για την Υπέρεια (τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε στο φινάλε ο Κερμελίδης), είχε μειώσει προς στιγμήν ο Τζατζάκης (77΄).

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κωνσταντίνου, Πανδρεμένος, Σώκος, Ψαρούλης Αντ., Αετόπουλος, Παπακώστας (70΄ Χονδρονάσιος), Τσούρας, Γκουντίκας (75 Τσιάρας), Ανδρεόπουλος (80΄ Μπακογιάννης), Φάσσας (85΄ Ψαρούλης Δ.) Καραφέριας.

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Σκαντζούρης, Πρίφτης (70′ λ.τ. Τσιούρης Γ.), Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Τραμπάκουλος, Γκατζόγιας (80′ Κέτσι), Ντόντος (30′ λ.τ. Πατσιούρας), Σουλτούκης, Κερμελίδης, Τζατζάκης, Καλφόγλου (65′ Ζαχαράκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Τζιμούρτος, Κοτούμπας.

Αστήρ Μελισσοχωρίου-Δόξα Ραχούλας 2–2

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Μελισσοχωρίου και την Δόξα Ραχούλας (2-2). Στο 47’ ο Δημήτρης Καφαντάρης συνδυάστηκε με τον Βαγγέλη Χαρούλη και ο τελευταίος σημείωσε το 1–0 για τον Αστέρα Μελισσοχωρίου.

Στο 55’ ο Λευτέρης Τιούτιος σκόραρε για τη Δόξα Ραχούλας και πέτυχε την ισοφάριση του σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 86′ ο Δημήτρης Καφαντάρης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή από ωραίο συνδυασμό και πάλι με τον Βαγγέλη Χαρούλη έκανε το 2–1. Το τελικό 2–2 για τη Ραχούλα ήρθε στο 90′ με το γκολ του Βαγγέλη Τσαγγαλά με γυριστή κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Λευτέρη Τιούτιου.

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Τζήμας, Γοτυργιώτης, Αβδουλάς, Μαλαχτάρης, Κολοβός, Λιάγκας (70′ Αγγελοκόπουλος), Σουλιώτης, Γκουντάρας (75′ Δανιλούλης), Χαρούλης, Καραμάνος (85′ Καραμπλής), Καφαντάρης.

Δόξα Ραχούλας (Αποστόλης Τσιανάκας): Αθανασόπουλος, Καραπετσάνης (52′ Ευσταθιάδης), Τζιάνακας, Βλησαρούλης, Εμμανουήλ, Καραγκιόζης, Σταμπολάκης (75′ Χασιώτης), Τιούτιος, Καραντώνης (60′ Μηταλούλης), Τσαγγαλάς, Θεοδώρου (64′ Αργυρακούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Νίκζας, Κουτίνα.

Λαρισαϊκός-ΑΟ Ελευθερών  0–2

Τα «λιοντάρια» κέρδισαν στην έδρα του Λαρισαϊκού με σκορ 0-2. Στο 73’ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή κέρδισε τον Αλέξανδρο Πατέτσο κι έκανε το 0–1, ενώ το 0–2 σημειώθηκε τέσσερα λεπτά μετά.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε τη κάθετη πάσα του Ζησόπουλου και με ψηλοκρεμαστό σουτ κέρδισε και πάλι τον πορτιέρο των γηπεδούχων για το 0 – 2 που ήταν το τελικό σκορ.

Λαρισαϊκός (Νίκος Ανδρέου): Πατέτσος, Μπαλαμώτης, Καζαντζής, Μπρατάν, Μαντζώνης, Βάρσος, Μανωλόπουλος, Δαλαμπύρας (75′ Μικερτζής), Φωκαΐδης, Μπουμπουνάρας (75′ Δασκαλόπουλος), Γκουγκουλιάς.

Α.Ο. Ελευθερών (Άκης Ταυλαρίδης): Φιλοκώστας, Ανυφαντής, Βόγλης (82′ Γιωτόπουλος), Ζησόπουλος, Στεργίου, Μακρίδης, Καλφούντζος (85′ Δημιτρόφ), Ζάρρας, Μπλάντας (75′ Βατμανίδης), Δημητρέλης (80′ Γουσόπουλος), Παπαδόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Στάμος, Δριστέλλας, Δίχρης.

ΑΕ Βουναίνων-Αστραπή Ν. Πολιτείας 2–2

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι στα Βούναινα ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Αστραπή Νέας Πολιτείας (2-2). Στο 22′ τα Βούναινα κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τόλη Κατσιάνου στον Χατζόπουλο. Ο Χρήστος Δαλαμπύρας ανέλαβε την εκτέλεση για το 1–0.

Στο 38’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με κεφαλιά «ψαράκι» του Κώστα Τσανά από σέντρα του Δημήτρη Νταναβάρα. Στο 76′ η Αστραπή Νέας Πολιτείας μείωσε στο σκορ και έκανε το 2–1 με το διαγώνιο σουτ του Αποστόλη Ταρταμπούκα. Στο 87’ οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το 2–2 με τη κεφαλιά του Μιχάλη Ζήση από την εκτέλεση κόρνερ του Τόλη Ταρταμπούκα.

Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη και τη νίκη αφού έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Συγκεκριμένα ο Βασίλης Φούντας μετά από ωραία ατομική ενέργεια τροφοδότησε τον Θεοχάρη κι εκείνος σε θέση βολής πλάσαρε, όμως έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία του Μπιμπλιτζή.

Α.Ε. Βουναίνων (Θοδωρής Στεγιάδης): Μπιμπλιτζής, Νταναβάρας, Σέτζας, Ξαφάρας, Βλησαρούλης, Χριστοδούλου, Τσανάς, Χατζόπουλος, Ελευθέρογλου (65′ Ρουμελιώτης), Δαλαμπύρας, Γεωργούλας.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιώργος Καφφές): Πραγκαφίλης, Σπύρου, Χλωρός (90 Θεοχάρης), Κατσιάνος, Ζήσης, Κολλάτος, Τοψίδης, Ζησούλης, Καλτσάς (70′ Μητάκος), Ταρταμπούκας (88′ Αντωνόπουλος), Φακίτσας (60′ Φούντας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Μπλιώνας, Μπατζιανούλης.