Βαθμολογία

Νίκες για Συκούριο, Κουλούρι και Δένδρα!

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες της Α1΄ΕΠΣΛ (1ος όμιλος – 7η αγωνιστική)

Κίσσαβος Συκουρίου-Ακαδημία Τυρνάβου 3–2

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Κίσσαβος Συκουρίου, κατάφερε όμως να πάρει τη νίκη με σκορ 3-2 επί της Ακαδημίας Τυρνάβου. Στο 7’ ο Γιάννης Παπαχατζής σκόραρε για τους φιλοξενούμενους με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Τσένα. Στο 19’ο Κίσσαβος Συκουρίου κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Παπαγεωργίου και ο Μιχάλης Κρητικός ανέλαβε την εκτέλεση με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και να περνά άουτ.

Στο 24’ έγινε το 0-2 με τον Κώστα Χατζηκρανιώτη. Στο 54’ ο Νίκος Κορδέλας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 1–2 πέναλτι που έκανε ο Καραγιάννης στον Κωνσταντίνο Τζιούρα, ενώ η ισοφάριση του σκορ και το 2–2 έγινε στο 90′ με τον Τζιούρα με σουτ από πλεονεκτική θέση για γκολ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γιάννης Πότσης με προσωπικό του τέρμα πέτυχε την ανατροπή για το 3-2!

Κίσσαβος Συκουρίου (Γιάννης Μιχαλές): Πατούνας, Βαρσάμης, Ζαϊρές, Πότσης, Γκανάτσιος, Ζιώγας (75′ Τόπης), Κάτσας, Κορδέλας, Ριζούλης, Τζιούρας, Κρητικός (46′ Γκαντόγλου).

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Καρκατσέλας, Μουκούλης (46′ Αγραφιώτης), Πότσης Γ. (80′ Πλιάτσικας Δ.), Παπαγεωργίου, Καραγιάννης, Χατζηκρανιώτης, Στάμου, Ζυγογιάννης (85′ Παπαδόπουλος Ηλ.), Παπαχατζής Ι., Τσένα, Σαμπανλάρι.

Διαιτητική τριπλέτα: Αναστασίου, Πάλλας, Σκυβαλίδας.

Πελασγιώτιδα-Άρης Κουλουρίου 0–1

Τη νίκη απέσπασε ο Άρης Κουλουρίου γήπεδο του Θεσσαλικού με 0-1 απέναντι στην Πελασγιώτιδα. Οι «κιτρινόμαυροι» αγωνίστηκαν με δύο παίκτες λιγότερους, καθώς αποβλήθηκαν ο Νίκος Μητρούσιας στο 66′ για φάουλ σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή και ο Θωμάς Ζαβρής στο 78′ για διαμαρτυρία προς το πρόσωπο του κ. Γρηγοριάδη.

Το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 73’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στέλιου Χριστοδούλου, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Αβέλλας από τον Μούτο.

*Η  νίκη των «κιτρινόμαυρων» αυτή αφιερώνεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Παναγιώτη Καραγκούνη που τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Λαζαρίδης (74′ Νεστορίδης), Γούργος, Γκόγκος Β., Γελαλής, Μούτος (87′ Χατζής), Κουτσικούλης, Θώμος, Τσιγγάνης (46′ λ.τ. Μαριγκούδης), Πωτός, Ζυγογιάννης (88′ Δαμασιώτης).

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Τζικόπουλος, Αβέλλας, Μιχόπουλος, Νεράτζης, Καραγκούνης (46′ λ.τ. Καρλιγκιώτης Μ.), Μητρούσιας, Χριστοδούλου (80′ Καρλιγκιώτης Απ.), Ζαβρής, Ζιώγας, Κουρούκας, Δέλλας (83′ Γκόλαντας).

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Μάνος, Σκάρπας.

Κεραυνός Δένδρων-Πανιώνιος Νέας Σμύρνης 2–0

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Κεραυνός Δένδρων! Αυτή τη φορά κέρδισε με σκορ 2–0 τον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης! Στο 43’ Γιώργος Καλούπας με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έβαλε τον Κεραυνό Δένδρων μπροστά στο σκορ (1–0). Στο 89’ ο Αποστόλης Καλέσης διαμόρφωσε το τελικό 2–0, με πλασέ μετά από ωραία ατομική ενέργεια.

Κεραυνός Δένδρων (Μίλτος Ταυλαρίδης): Ράγιας, Κουσάνας, Τασιούλας, Σκριάπας, Τσιγάρας, Καλέσης Αχ., Καλέσης Απ., Γκάτης (60′ Κωστάκης), Πέρπερας (80′ Μπουζούκας), Τσούτσος (46′ Βόραδας), Καλούπας (50′ Τασλακίδης).

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Αποστόλης Κορομηλάς): Κίτσας Ι., Σερέτης, Σκέντζας Χρ. Πρ. (70′ Κανής), Κοτρώτσιος Χρ., Σκέντζας Χρ. Γ. (52′ Παπαγεωργίου), Κίτσας Γερ., Μανώλης (52′ Παϊτέρης Π. Σ.), Κοτρώτσιος Αθ., Βασιλείου Π., Κίτσας Π., Ελιζόπουλος Σ. (67′ Βασιλείου Β.).

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Δήμου, Παπαγεωργίου.