Βαθμολογία

Κάτσε: «Είμαστε η πιο τρελή ομάδα»

Ο χαφ της ΑΕΛ στάθηκε στον... χαρακτήρα που αποκτούν πλέον οι «βυσσινί» και παίρνουν ματς όπως το σημερινό. Στον χαρακτήρα που έδειξε η ΑΕΛ, στάθηκε ο Κάτσε μετά τη σημερινή νίκη της ομάδας του επί του ΟΦΗ. 

«Είμαστε η πιο τρελή ομάδα. Δεν είναι εύκολο να γυρνάς από το 0-2, ειδικά απέναντι στον ΟΦΗ που είναι πολύ καλή ομάδα. Δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Πάντα πιστεύουμε στη νίκη, το δείξαμε και με τον Αρη σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι το 'Κλεάνθης Βικελιδης'. Το πιστέψαμε όλοι ότι θα γυρίσει», είπε αρχικά. Και συνέχισε. «Δουλεύουμε πολύ για να σταθεροποιηθούμε ψηλά. Από την πρώτη στιγμή ο κόσμος μας αγκάλιασε και μένα και τον Ουαρντα. Είμαστε καλά και χαρούμενοι που είμαστε εδώ».

Μετά αναφέρθηκε στον κόσμο. «Θέλουμε τον κόσμο, η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και με τα παιχνίδια θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο πίσω». Κλείνοντας του μεταφέρθηκε πως συμπλήρωσε 150 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία. «Δεν το ήξερα, μακάρι να πάρω παραπάνω. Είμαστε πολύ δυνατή ομάδα, δουλεύουμε σκληρά, πρέπει να έχουμε συνέχεια».