Βαθμολογία

Η Φορτούνα κέρδισε το ντέρμπι… (PICS)

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (3/11) στο γήπεδο Κουτσοχέρου ανάμεσα στην Φορτούνα και την Μάνδρα για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το τοπικό ντέρμπι βρήκε νικήτρια την Φορτούνα Κουτσοχέρου με σκορ 2-0, σε ένα ματς που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες. Ήταν πολλές οι μονομαχίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο στο χώρο του κέντρου και δύο ευκαιρίες για την Φορτούνα, στο 15’ το φάουλ εκτέλεσε ο Καλφούντζος, έδιωξε προσωρινά ο Καραλάϊος, στην επαναφορά ο Τσιούτσιας έκανε το σουτ, έδιωξε με υπερένταση ο κίπερ της Μάνδρας. Στο 20’ το φάουλ εκτέλεσε ο Καλφούντζος, το σουτ ο Γαρυφαλλόπουλος έδιωξε πάλι με τα πόδια ο Καραλάϊος.

Στην επανάληψη στο 58’ αναταραχή στα καρέ της Μάνδρας ο Σιούτας έκανε το σουτ από κοντά, έδιωξε και πάλι ο κίπερ της Μάνδρας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν διπλή ευκαιρία στο 60’ να μπούνε μπροστά στο σκορ. Ο Ανδριανόπουλος έβγαλε μπαλιά «τρύπα» για τον Τεκέδη αυτός έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία, δεν την πρόλαβε ο Αλβανός την τελευταία στιγμή να την στείλει στα δίχτυα. Στην επαναφορά ο Τεκέδης την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επόμενη φάση ξέφυγε στην αντεπίθεση ο Τεκέδης, έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ. Και ότι δεν έκανε η Μάνδρα το έκανε στο 65’ η Φορτούνα όταν ο Μίχος έσπασε τη μπάλα για τον Τσιάμη, αυτός για τον Σιούτα που με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 75’ ο Σιούτας έβγαλε σέντρα ακριβείας για τον Μίχο, αυτός με σουτ έκανε το 2-0. Στο 86’ η Μάνδρα θα μπορούσε να μειώσει όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Σάλα, καλό σουτ του Τεκέδη έδιωξε στην γραμμή ο Καρβούνης.

*Η Φορτούνα θέλει να ευχαριστήσει την γιατρό της ομάδας κ. Ζωή Γκουντελίτσα που έσωσε πριν λίγες ημέρες την ζωή του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μητράκα.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Κολοβός, Καρβούνης, Σφέτσος (46’ Χατζής), Σκούπρας, Ζήκος, Τσιάμης, Τσιούτσιας (67’ Αζέπης), Μαμάτσας (83’ Φονιάς), Γαρυφαλλόπουλος (53’ λ.τ. Μίχος), Σιούτας, Καλφούντζος Κ.

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Δημήτρης Ζηρδέλης): Καραλάϊος, Καδόγλου, Μακρυγιάννης (79’ Τζήκας), Κυριακάκης (49’ Τζουρμακλιώτης), Ζούγκα Μαρ., Ζούγκα Μαν. (63’ Παπαδόπουλος Ν.Δ.), Σάλα, Τεκέδης, Κατσιαβριάς (83’ Τάτσιος), Ανδριανόπουλος, Αλβανός.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Τάνας, Γούλας.