Βαθμολογία

Με δύο ροπαλιές πήρε τη νίκη ο Ηρακλής Λάρισας!!! (PICS)

Η επιστροφή συνοδεύτηκε με νίκη! Ο Ηρακλής Λάρισας επέστρεψε στη φυσική του έδρα στο γήπεδο Νεάπολης Α’ και νίκησε τον μαχητικό Θησέα Αγριάς με σκορ 2-1 την Κυριακή (3/11) για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα της Λάρισας μπήκε αποφασισμένη από το πρώτο λεπτό στο παιχνίδι και πήρε αυτό που ήθελε! Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για το συγκρότημα του Χρήστου Χατζηλιάδη και του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου που βρίσκει το σωματείο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας! Τα γκολ της νίκης σημείωσε ο έμπειρος επιθετικός Γιώργος Κακαβίτσης.

Το παιχνίδι παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον από το ξεκίνημα μιας και στα πρώτα επτά λεπτά είχε διαμορφωθεί και το τελικό σκορ (2-1) αλλά η αγωνία παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με το λαρισινό συγκρότημα να πανηγυρίζει μια ακόμη σπουδαία επιτυχία που, τη δίνει μεγαλύτερη αξία μιας και αντίπαλος ήταν το συγκρότημα του Λάκη Μπακάλη.

Μόλις στο 3΄ο Γιώργος Κακαβίτσης αξιοποίησε τη σέντρα του Ναρίνογλου και έδωσε το προβάδισμα στον Ηρακλή γράφοντας το 1-0. Η απάντηση του Θησέα ήταν άμεση και στο επόμενο λεπτό ο Πέτσης με ένα τρομερό σουτ έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Όμως στο 7΄ο έμπειρος φορ αξιοποίησε νέα πάσα του Ναρίνογλου, γράφοντας το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Μάλιστα στο 16΄ο Ζαφειρίου με ένα φοβερό σουτ στην κίνηση λίγο έλειψε να χρισθεί σκόρερ αλλά ο Κεφαλάς απέκρουσε εντυπωσιακά. Στη συνέχεια ο Θησέας απείλησε με ισοφάριση αλλά Βλάχος (33΄) και Γιαουπλάρη (39΄) δεν βρήκαν στόχο.

Οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες και στην επανάληψη να πετύχουν και άλλο γκολ με τους Ναρίνογλου (67΄), Νάστα (83΄) και Κακαβίτση (85΄) ενώ από τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι που πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, όπως στο 53΄ αλλά ο Βλάχος από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ζαφειρίου (82΄Τάρτας), Κοντοθανάσης (46’ Αλεξανδρής), Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας, Ναρίνογλου (85΄Τσαπαρώτης), Μανιώτης, Κακαβίτσης (88’ Μουξιός), Νάστας.

Θησέας Αγριάς (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος (46΄Βαντεχούιχε Ε.), Γιαουπλάρη, Ιακωβίδης, Μπόρας (68΄Λουμάνι), Πέτσης, Σιώμος (81΄Λίτσιος), Βλάχος, Κοτζαθανάσης, Ιωαννίδης (81΄Ζάχος).

Διαιτητική τριπλέτα: Στυλιανός,Αλεξόπουλος, Μπάλας (Τρικάλων).