Βαθμολογία

Μεγάλη ανατροπή, τεράστια νίκη για την ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ πέτυχε την ολική ανατροπή, όπως και στο ματς με τον Άρη, γυρίζοντας από 0-2 σε 3-2 στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Έκτο σερί ματς που η ομάδα της ΑΕΛ μένει αήττητη στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Η ομάδα της ΑΕΛ παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2, στο 7ο λεπτό, έκανε μία μεγάλη ανατροπή και επιβλήθηκε τελικά με 3-2 του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 1. Μάλιστα στο 35ο λεπτό η ΑΕΛ σκόραρε με ένα άπιαστο σουτ του Ουάρντα, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε, καθώς ο Κομίνης, μετά από χρήση του VAR έκρινε ότι νωρίτερα ο Μιλοσάβλιεβιτς, που ήταν σε θέση οφσάιντ, είχε συμμετοχή στη φάση, ενώ στο 41ο λεπτό ακυρώθηκε και δεύτερο τέρμα των «βυσσινί» για οφσάιντ, με το Νούνιτς.

Η ομάδα του ΟΦΗ  ξεκίνησε το ματς, με τον καλύτερο τρόπο καθώς προηγήθηκε με δύο τερμάτα γκολ του Σεμέντο (3') και Τσιλιανίδη (7'). Στο 14ο λεπτό ο Μόρας μείωσε για την ΑΕΛ, ενώ στο 68ο λεπτό, όταν ο Μιλοσάβλιεβιτς σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει στον Γιαννούλη και να αλλάζει πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα του Γουάλι. Στο 79ο λεπτό η ΑΕΛ έκανε την ολική ανατροπή, καθώς ο Ντάουντα τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 3-2.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς (62’ Ασούμπρε), Σεσέροβιτς, Κάτσε (82’ Φατιόν), Μιλοσάβλιεβιτς, Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Ουάρντα, Νούνιτς (76’ Ντάουντα).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουόλι, Σακόρ (75’ Στάικος), Κουτρουμπής, Νάστος, Ναμπί, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Κοροβέσης (81’ Μάνος).

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας) Βοηθοί: Μεϊντάνας (Αχαΐας), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας) 4ος: Μαλούτας (Ημαθίας) VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών) AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών).