Βαθμολογία

Ακόμα σκοράρει το Καλοχώρι, νίκη για Πυργετό

Δείτε ρεπορτάζ από αναμετρήσεις της Β’ ΕΠΣΛ το Σάββατο (2/11).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Αετός Αετολόφου-Δόξα Ομορφοχωρίου 1 – 1

Από έναν βαθμό απέσπασαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο του Αετολόφου. Στο 32’ σουτ του Αθανασίου ελάχιστα άουτ για το Ομορφοχώρι. Τρία λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Χαλκιά είχε την ίδια τύχη. Στο 40’ ο Σφέτσος Α. και ο Κασίδας είχαν χαμένα τετ α τετ. Στο 65’ ο Καββαδίας έκανε το πλασέ, ο Καρέτσος έδιωξε σε κόρνερ.

Στο ίδιο λεπτό το σουτ του Ηλιάδη Ε. πέρασε άουτ. Στο 78’ πέναλτι σε χέρι αντιπάλου κέρδισε ο Χαλκιάς για τους γηπεδούχους, ο Παντελιάδης έκανε το 1-0. Και στο 87’ το σουτ από 45 μέτρα για το Ομορφοχώρι του Σφέτσου Α. διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

*Τρεις μεταγραφές την τελευταία στιγμή για το Ομορφοχώρι. Απέκτησε τους Αχιλλέα Παπαδόπουλου (δεξί χαφ από Μαρμαρίνη), Μανώλη Καρανικόλα (στόπερ από Άγιο Θωμά), Κωνσταντίνο Αθανασίου (χαφ από Λαρισαϊκό).

Αετός Αετολόφου (Χρήστος Φιλίππου): Καρέτσος, Τζουβάρας Γ., Καραντώνης, Λάχο Ν., Ηλιάδης Σ., Λάχο Α., Κασίδας, Αργυρούλης (75’ Παντελιάδης), Χαλκιάς (88’ Τσάπος), Ηλιάδης Ε. (90’ Κόντρα), Μπρούσι (70’ Παρλάντζας).

Δόξα Ομορφοχωρίου: Μπίτης, Τσόγκας, Παπάζογλου (87’ Βόγλης), Πουτακίδης, Καρανικόλας (77’ Καλόγηρος), Τζαλαμπύρας (46’ Σαμαράς), Σφέτσος Κ., Παπαδόπουλος (81’ Μαξιμιάδης), Αθανασίου, Σφέτσος Α., Καββαδίας.  

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Κοτούμπας, Κοντογιάννης.

Αναγέννηση Καλοχωρίου-Τοξότης Λάρισας 6 – 1

Καταιγιστική η Αναγέννηση Καλοχωρίου αφού πέτυχε έξι τέρματα απέναντι στον Τοξότη που έβαλε μόνο το γκολ της τιμής. Στο 20’ ο Λίταινας με κεφαλιά το 1-0, στο 35’ ο Λούγκος με τον ίδιο τρόπο το 2-0, στο 45’ ο Αθάνατος με σουτ μείωσε σε 2-1.

Στο 55’ ο Νούσιος Γ.Β. με σουτ μέσα από την περιοχή το 3-1, δύο λεπτά αργότερα ο Μπράτσια το 4-1, ο Νούσιος Γ.Α. στο 75’ με σουτ από τα 35 μέτρα έκανε το 5-1 και το τελικό 6-1 έκανε ο Σαΐτηςμε σουτ μέσα από την περιοχή.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Νούσιος): Παπαναστασίου, Γκόγκος, Μπαλοδήμος (25’ λ.τ. Τσιρώνης Γ.), Λούγκος, Παναγιωτίδης, Γκόλαντας, Νούσιος Γ.Α., Νούσιος Γ.Β., Λίταινας (50’ Σαμαράς), Δούρος (70’ Σαΐτης), Μπράτσια (68’ Τσιρώνης Α.).

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Νικόλι, Μελανός Γ., Κανιούρας (34’ Καλιούρας), Μελανός Ν., Γκουσγκούνης (58’ Παπαδημητρίου), Τσουμάνης, Αθάνατος, Λιάκος, Δεμερτζής, Τσίτσαβος (34’ Μπαλαής Α.), Μπαλαής Ι.

Διαιτητική τριπλέτα: Δεληγιάννη, Ρουπέλας, Γκουγκότης.

ΑΟ Αμπελοκήπων-Αστήρ Ν.Περιβολίου 2-2

Από έναν βαθμό απέσπασαν οι δύο ομάδες σε ένα χορταστικό ματς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το πλασέ του Αγγελίδη στο 21’. Στο 30’ ο Βράκας κέρδισε και εκτέλεσε το πέναλτι σε χέρι του Βεργή για το 0-2.

Στην επανάληψη όμως στο 54’ το πέναλτι κέρδισε ο Μπόλος, ο Δόνος το εκτέλεσε για το 1-2. Και στο 64’ ο Μπόλος με σουτ από πλάγια διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Δύο ευκαιρίες καλές έχασαν οι Αμπελόκηποι στο 74’ και 81’ με τους Δόνο και Βασιλειάδη.

ΑΟ Αμπελοκήπων (Νίκος Αλεξούλης): Γερμάνης, Χάμος, Δούκας, Τριτάρης, Βεργής, Δόνος, Μάτα, Χαϊνταρλής, Μπόλος, Πρόντας (57’ Βασιλειάδης), Παρασκευούδης (81’ Γουδάλας).

Αστήρ Ν.Περιβολίου (Γιώργος Κοτσιανούλης): Κοτσιανούλης, Μπαλούλης, Μπαλατζάρας, Μάλτζαρης, Τσιάρας, Αργύρης, Βράκας, Κορδέλας, Αγγελίδης, Τζέκα, Παπακρίβος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Πάτσης, Ντανταλής.

Αναγέννηση Πυργετού 2016-Σ.Φ. Λάρισα '88 3-2

Ο Πυργετός προηγήθηκε με το σουτ του Κούμε, όμως ο Καραγιώργος με σουτ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έφερε το ματς στα ίσα. Στο 54’ ο Βάρσος έκανε το 2-1, ο Νάστος όμως στο 62’ έφερε πάλι το ματς στα ίσα με σουτ. Η λύση δόθηκε στο 80’ για τον Πυργετό όταν ο Ρακίπι Α. έβγαλε τη σέντρα και ο Γκανάβας με ωραίο σουτ στη κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Αναγέννηση Πυργετού 2016 (Δημήτρης Αλεξίου): Παναγιωτόπουλος, Κατσιάβας, Κούμε, Καμάμι, Καραβάνας (65’ Δημόπουλος), Σινάνι, Ρακίπι Ν. (44’ Ταπατάς), Τσιάρας, Γκανάβας, Ρακίπι Α., Βάρσος Γ.

Σ.Φ. Λάρισα '88 (Χρήστος Διαμαντής): Χάμος, Μάλλιαρης, Κωνσταντίνου Β. (84’ Μπράτσος), Αλεξανδρής (43’ Κωνσταντίνου Γ.), Νάστος, Τσιλιλής, Καραγιώργος, Τέμας, Μακρής (66’ Τζίκας), Τσίντζος (78’ Χαρματζής), Τζαφάλιας.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκόγκος, Μπατζιανούλης, Καϊμακάμης.