Βαθμολογία

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι στην Αγιά (PICS)

Ένα πολύ δυνατό, ανοιχτό και ποιοτικό παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο (2/11) στην Αγιά ανάμεσα στον Δωτιέα και τον ΠΟ Ελασσόνας. Το ματς ήταν μοιρασμένο όσον αφορά τις φάσεις που έγιναν, ο ΠΟΕ από την πλευρά του προσπαθούσε να βγει γρήγορα στην επίθεση, όμως η πολυπρόσωπη άμυνα της Αγιάς τον σταματούσε (0-0)

Της Βάσως Γκατζούλη

Δύο μεγάλες αποκρούσεις έκανε ο Μπρέλλας στο 13’ και 52’ και μία ο Γούπος στο 93’ όπου η Αγιά θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στο τέλος. Τουλάχιστον 300 φίλαθλοι σε καλό σχετικά καιρό παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Στο 13’ ωραία άλλαξαν από πλάγια μέσα στην περιοχή ο Νταμπώσης με τον Ματούλα, τελικός αποδέκτης ο Καραγκούνης που έκανε το σουτ, έδιωξε ψύχραιμα ο Μπρέλλας.

Το επόμενο λεπτό ο Λαζαρίδης έβγαλε τη σέντρα για τον Καρβούνη, αυτός το σουτ από πλεονεκτική θέση η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 25’ ο Ματούλας εκτέλεσε το φάουλ, την κεφαλιά από κοντά ο Σουγλής η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 52’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τον ΠΟΕ με τον Ζηρδέλη, που έκανε το σουτ από κοντά, έδιωξε με τα πόδια ο έμπειρος Μπρέλλας σε κόρνερ.

Στο 93’ ο Τσατσαλίδης ξέφυγε στην αντεπίθεση, έβγαλε για τον Τσιρογιάννη που έκανε το σουτ, μεγάλη επέμβαση του Γούπου σε κόρνερ. Και η τελευταία φάση του ματς, το κόρνερ εκτέλεσε ο Τσιρογιάννης, την κεφαλιά ο Ντελής που πέρασε όμως πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Βαΐτσης): Μπρέλλας, Ντελής, Μάντσε, Κόκκινος, Γούτος Β., Παπαγιαννούλης (74’ Τσιρογιάννης), Ντακούλας, Γιώργης (60’ Κορλός), Μαλάκος, Καρβούνης (85’ Γιαννουλέας), Τσατσαλίδης.

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (61’ Μπαρλαγιάννης), Νταμπώσης, Σουγλής, Περγκιόνι, Αθανασούλης, Χάμος, Καραγκούνης, Ζηρδέλης (83’ Πετάνι), Ματούλας, Λαζαρίδης (72’ Παναγιώτου).

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Δεδικούσης, Παραφέστας.