Βαθμολογία

Ο Δημήτρης Αποστόλου στην Δόξα Βλαχογιαννίου!!!

Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για το Βλαχογιάννι αφού ενέταξε στο δυναμικό του τον έμπειρο επιθετικό Δημήτρη Αποστόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μεταγραφική επιτυχία με την απόκτηση του έμπειρου στράικερ Δημήτρη Αποστόλου, για την Δόξα Βλαχογιαννίου που κατάφερε να τον εντάξει στο ρόστερ της με την λήξη της μεταγραφικής περιόδου...

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή είναι γνωστό και μεγάλο, αφού ξεκίνησε από την ομάδα της ΑΕΛ έπειτα αγωνίστηκε σε ομάδες εθνικών κατηγοριών αλλά και σε αρκετές ομάδες της Α' DE-TOX κατηγορίας του νομού με μεγάλες επιτυχίες και με τελευταία του ομάδα αυτή του Ηρακλή Λάρισας με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής και άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα για αρκετό καιρό και τώρα θα επιστρέψει ξανά, όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος, στους αγωνιστικούς χώρους και σε ένα γνώριμο και φιλικό για τον ποδοσφαιριστή περιβάλλον της Δόξας Βλαχογιαννίου και από σήμερα αποτελεί μέλος της ομάδας, ερχόμενος να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή. Το Δ.Σ. της ομάδας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.....».