Βαθμολογία

«Πάτησε» τον ανανεωμένο αγωνιστικό χώρο ο Αετός (PICS)

Μετά από επτά ολόκληρους μήνες παραδόθηκε το γήπεδο του Αετού Μακρυχωρίου ανακαινισμένο στην ομάδα προς χρήση.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το athleticlarissa βρέθηκε την Πέμπτη (31/10) στο Μακρυχώρι και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ. Από τις 17 Μαρτίου ξεκίνησαν οι εργασίες για να ολοκληρωθούν την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου. Έτσι τη συγκεκριμένη ημέρα έγινε η πρώτη προπόνηση για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Το γήπεδο δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αφού είναι φρέσκος και ανανεωμένος ο αγωνιστικός χώρος, πραγματικό «χαλί». Αξίζει να αναφέρουμε πως το προσεχές Σάββατο (2/11) ο Αετός θα υποδεχθεί την Δόξα Βλαχογιαννίου στο Μακρυχώρι.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κώστας Τουρλακόπουλος ήταν παρών στην προπόνηση. Αξίζει να αναφέρουμε πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα βοήθησε τα μέγιστα σε ότι αφορούσε την ανακατασκευή του γηπέδου (αγωνιστικός χώρος και άλλες εργασίες που έγιναν στα αποδυτήρια).

Χρειαζόταν να είναι για πολλές ώρες στο γήπεδο, έτσι ώστε να βοηθάει από την πλευρά του σε ότι χρειαζόταν, η ζωή του τους τελευταίους μήνες είχε να κάνει ανάμεσα στη δουλειά του και το γήπεδο.

Μας έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση ο συγκεκριμένος άνθρωπος γιατί θεωρούμε πως είναι πολύ εργατικός και ακούραστος εργάτης της ομάδας.

Δείτε εικόνες από την πρώτη προπόνηση στο ανακαινισμένο γήπεδο…