Βαθμολογία

Πήρε παίκτη στη επίθεση ο Δαμασιακός

Ο Δαμασιακός μετά την αποδέσμευση του Βασίλη Λόλα, κινήθηκε γρήγορα και απέκτησε τον πρώην μεσοεπιθετικό του Φαλανιακού, το Νίκο Γελαλή που αποχώρησε από τους “κιτρινόμαυρους”.

Η ανακοίνωση του Δαμασιακού αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ. του Α.Ο.Δ. “ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ” ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού Νίκου Γελαλή και να αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στον προπονητή του Αλέξη Παγκαρλιώτα. Ο νέος παίκτης του ΑΟΔ γεννήθηκε στις 8/2/1998 και αν και νεαρός σε ηλικία έχει ένα πλούσιο βιογραφικό που τον κατατάσσει σε έναν από τους πιο ταλαντούχους – “τεχνίτες” παίκτες που αποτελούν «πολυτέλεια» για την Α’ ΕΠΣΛ. Με μεθοδικές κινήσεις της διοίκησης ο Νίκος Γελαλής αποτελεί τη νέα μεταγραφή της ομάδας μας και έρχεται να αναβαθμίσει περισσότερο το ρόστερ της ομάδας.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Πελασγιώτιδα, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Τύρναβο 2005, τον Ατρόμητο Παλαμά, τον ΠΟΕ, το Δωτιέα Αγιάς καθώς και τελευταία του ομάδα το Φαλανιακό. Η μεγάλη οικογένεια του Δαμασιακού τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας που γιορτάζει τα 50 χρόνια προσφοράς στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα».