Βαθμολογία

Μεταγραφή με «άρωμα» Γ’ Εθνικής για τα Βούναινα!

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕΤΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μία σημαντική προσθήκη έκανε η ομάδα των Βουναίνων στην λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα απέκτησε τον Δημήτρη Σέτζα από τον Ηρακλή Λάρισας και τη Γ’ Εθνική. Μία ακόμη ποιοτική προσθήκη για τον σύλλογο που έχει βάλει ψηλά τον πήχη την φετινή χρονιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Αθλητική Ένωση Βουναίνων είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σέτζα. Ο γεννημένος το 1999, αριστεροπόδαρος ξεκίνησε από την Ομόνοια, μεταπήδησε στις Νέες Καρυές και στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Δήμητρα Γιάννουλης πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Η πορεία του αν και νεαρός είναι αξιοζήλευτη αφού την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή στον Απόλλωνα Λάρισας και την Football League. Πέρυσι έκανε μία πολύ καλή χρονιά στον Σμόλικα Φαλάνης και το περασμένο καλοκαίρι μεταγράφηκε στον Ηρακλή Λάρισας και την Γ’ Εθνική.

Από σήμερα αποτελεί μέλος της ομάδας μας ερχόμενος να ενισχύσει την αριστερή πλευρά των Βουναίνων. Το Δ.Σ. των Βουναίνων καλωσορίζει το νέο απόκτημα και του εύχεται υγεία και να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

*Στη φωτογραφία το νέο μέλος της ομάδας μας μαζί με τον διοικητικό κ. Κώστα Μερτζανίδη.