Βαθμολογία

Ευχαριστίες από τον Ηρακλή Λάρισας

Με ανακοίνωσή του ο Ηρακλής Λάρισας κάνει γνωστό πως επιστρέφει στην φυσική του έδρα! Παράλληλα ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για να επιτευχθεί αυτό το έργο. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Σήμερα 31/10/2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων Κο Καλογιάννη, τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ Κο Μπουχλαριώτη Δημήτρη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα αθλητισμού Κο Αναστασίου Μιχάλη για την αδειοδότηση του γηπέδου του Ηρακλή Λάρισας στην Νεάπολη.

Είμαστε στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Ηρακλής Λάρισας επιστρέφει στην φυσική του έδρα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κο Αναστασίου για την σημαντικότατη βοήθεια του όλο αυτό το διάστημα και φυσικά τον Δήμαρχο Κο Καλογιάννη που αντιλαμβανόμενος το δίκαιο αίτημά μας διευκόλυνε όλες τις διαδικασίες.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ, κο Μπουχλαριώτη για την αμέριστη συμπαράσταση του στο αίτημά μας. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αθόρυβους εργάτες αυτής της προσπάθειας, Κο Τσίρκα Στέλιο, προϊστάμενο αθλητικού τμήματος και Ποδηματά Ιωάννη, Μηχανολόγο Μηχανικό.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. ΤΟΥ Ηρακλή Λάρισας
Ιωακείμ Λάμπρος
Πρόεδρος Δ.Σ.