Βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Νάουμετς

Κάτοικος Ιωαννίνων μέχρι το 2022 θα είναι ο Βλάντισλαβ Νάουμετς. Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός βρέθηκε την Τετάρτη (30/10) στα γραφεία της ηπειρωτικής ΠΑΕ, όπου παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Γιώργου Ντάσιου υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του για τρία ακόμα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Στα γραφεία της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 βρέθηκε σήμερα ο ποδοσφαιριστής μας Vladyslav Naumets για να υπογράψει την ανανέωση συμβολαίου που του πρότεινε η ομάδα μας, μέχρι το 2022.

Συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κ.Ντάσιο όπου και ολοκλήρωσαν τη διαδικασία των υπογραφών. Ευχόμαστε να έχει μία δυνατή πορεία με την ομάδα μας, πάντα με υγεία και νίκες.

Ο Naumets μετά την υπογραφή δήλωσε στο pasgiannina.gr: “Ευχαριστώ την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, τη διοίκηση και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Θέλω να προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορέσει η ομάδα να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Είναι τιμή μου να παίζω για την ιστορική ομάδα του ΠΑΣ.”