Βαθμολογία

«Ο Ουάρντα σκέφτεται να παντρευτεί στη Λάρισα»

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και μίλησε για τον ερχομό του Αμρ Ουάρντα στη Λάρισα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε πολλά ακόμη σχετικά με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό.

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη του ωστόσο ήταν πως ο Ουάρντα είναι σε σχέση με μια κοπέλα στη Λάρισα και μένει σε μία οικογένεια στην πόλη, ενώ τόνισε πως σκέφτεται να την παντρευτεί, πυροδοτώντας βόμβα μεγατόνων γύρω από το όνομα του Αιγύπτιου.

Ακόμα ο ισχυρός άνδρας των βυσσινί μίλησε για το πώς πήρε στην ομάδα τον Αιγύπτιο άσο, υποστηρίζοντας ότι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών έλαβε τηλεφώνημα από τον Μάκη Γκαγκάτση που του είπε πως ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να δώσει στον ίδιο προσωπικά τους Κάτσε και Ουάρντα.

Παράλληλα, όπως είπε ο Κούγιας συνομίλησε με τον προπονητή της ομάδας, τον Μιχάλη Γρηγορίου και είπε ότι δεν έχει θέμα με τον Κάτσε, αλλά πρόσθεσε πως ο Ουάρντα θα του τινάξει στον αέρα τα αποδυτήρια. Όμως ο Κούγιας τόνισε ότι ανέλαβε προσωπικά το θέμα του Ουάρντα λέγοντας μάλιστα πως θα τον «τελειώσει» στην πρώτη στραβή.

«Είναι ένα παιδί, απορώ γιατί δεν παίζει στον ΠΑΟΚ. Βέβαια ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς σταρ, ο ίδιος αισθάνεται σταρ και μάλλον παρεξηγείται η συμπεριφορά του» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ.