Βαθμολογία

O Μιχάλης Γρηγορίου για Παναθηναϊκός-ΑΕΛ

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, στην συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά ο Μιχάλης Γρηγορίου:

«Ήταν ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Εμείς προερχόμασταν από τέσσερα ματς δίχως ήττα. Ο Παναθηναϊκός έκανε σημαντική νίκη με τον Ατρόμητο. Θέλαμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα με το συγκεκριμένο πλάνο αφήνοντας χώρο στον Παναθηναϊκό και να εκμεταλλευτούμε τη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Έτσι πετύχαμε και το δεύτερο γκολ. Λογικό να χάσει ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός και να πιέσει. Τα παιδιά έκαναν συγκλονιστική προσπάθεια. Κρατάμε άλλη μια ιστορική νίκη.

Μετά το ματς με τον Άρη, το να καταφέρνει να κάνει η ΑΕΛ νέα νίκη εκτός έδρας απέναντι στον Παναθηναϊκό δείχνει πολλά. Πάντα κρατάω χαμηλούς τόνους και έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα ακόμα. Είμαστε κι εμείς μεγάλη ομάδα και απομένει να το δει και ο υπόλοιπος κόσμος. Προσπαθούμε να εκπροσωπούμε την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο. Φέτος γίνονται πράγματα που πρέπει να αναδειχθούν. Γίνονται πράγματα στην οργάνωση.

Θα δείτε ότι έγινε επένδυση στο γήπεδο στο οποίο αδίκως μας είχαν κατακρίνει όλοι. Γίνονται πράγματα στο προπονητικό κέντρο, οργανωτικά... Ο κόσμος αρχίζει να πιστεύει σε όσα γίνονται στην ΑΕΛ. Το ξανατονίζω προσωπικά ότι ο μεγάλος στόχος είναι να δούμε τον κόσμο να είναι δίπλα στα παιδιά και στον οργανισμό που λέγεται ΑΕΛ για να παίρνει η ομάδα αυτό που της αναλογεί και έχει μάθει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας.

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που ψάχνει κι αυτός τον δικό του δρόμο. Κάτω το κεφάλι, το μυαλό είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Καλαμάτα. Το Κύπελλο αποτελεί στόχο. Να δούμε τι έχουμε καταφέρει στο τέλος για να κάνουμε ταμείο».