Βαθμολογία

Επέστρεψε στον Τύρναβο ο έμπειρος επιθετικός Στέλιος Πατσιωτός

Κάλεσμα του προέδρου σε όλους τους φιλάθλους να βρεθούν κοντά στην ομάδα

Παίκτης του Τυρνάβου 2005 είναι από χθες ο Στέλιος Πατσιωτός ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αν και σε ηλικία 25 ετών έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στις ερασιτεχνικές κατηγορίες παίζοντας τόσο στον Τύρναβο, όσο και σε άλλες ομάδες του νομού με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται από πολλούς σαν το βαρύ πυροβολικό της επίθεσης των ομάδων στις οποίες έπαιζε.

Ο τυρναβίτης σέντερ φορ επέστρεψε στον Τύρναβο ύστερα από συνεχείς και επίμονες προσπάθειες του προέδρου της ομάδας Γιώργου – Γιωρίκα Σαλτσίδη, ο οποίος τελικά κατάφερε να τον πάρει από την τελευταία του ομάδα και τέθηκε αμέσως στη διάθεση του προπονητή για να μπορέσει να βοηθήσει άμεσα την αγαπημένη του ομάδα.

Με αφορμή την ολοκλήρωση και αυτής της μεταγραφής ο πρόεδρος κ. Σαλτσίδης μιλώντας στο paidis.com ανέφερε: “Ο Στέλιος Πατσιωτός ξαναεπιστρέφει ώστε να μείνει για πάντα στην αγαπημένη του ομάδα που την λάτρευε και τη λατρεύει. Ήταν η επιθυμία του όπως ήταν και δική μου επιθυμία να ξαναφορέσει τη φανέλα του Τύρναβο!

Ήτανε μία από τις πιο δύσκολες και επίμονες μεταγραφές. Είμαι βέβαιος όμως πως όσο δύσκολα και να ήτανε αξίζει ο κόπος και η αγωνία και είμαι σίγουρος πως θα είναι αντάξιος των προσδοκιών μου και θα με δικαιώσει!

Εγώ ως πρόεδρος έκανα το καθήκον μου στο ακέραιο και έφερα πίσω στον Τύρναβο όλους τους παίκτες του Τυρνάβου που για διάφορους λόγους είχανε φύγει από την ομάδα.

Εγώ τήρησα την υπόσχεσή μου με το παραπάνω! Εκτός του οικονομικού που στις μέρες μας είναι το πιο σπουδαίο κομμάτι, έχω διαθέσει αρκετό προσωπικό χρόνο, έχω προσφέρει ψυχικά, σωματικά, πνευματικά και πιστεύω ότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα πάει χαμένο!

Σήμερα κλείνει ο κύκλος των μεταγραφών. Παρέλαβα μια σφραγίδα και έφτιαξα μέσα σε χρόνο ρεκόρ μια ολοκληρωμένη ομάδα με 31 παίκτες! Την επάνδρωσα με μεταγραφές νεαρών και έμπειρων αξιόλογων παιχτών από άλλες περιοχές, έφερα όμως πίσω και όλα τα δικά μας τα παιδιά που ξαναφορούν την αγαπημένη τους φανέλα.

Καταφέραμε να διαψεύσουμε όλους εκείνους που διέδιδαν κουτσομπολιά και ψεύδη και σήμερα είμαστε εδώ με μια δυνατή ομάδα, έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και γιατί όχι να ανέβει κατηγορία.

Τώρα όμως είναι η σειρά των αγνών φιλάθλων της ομάδας να έλθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που πρέπει να είναι προσπάθεια όλου του Τυρνάβου. Θα πρέπει να γεμίζουν το γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας και να την οδηγήσουν με τη στήριξή τους σε δρόμους επιτυχίας. Αυτή είναι η πρόκληση και συνάμα η πρόσκληση προς όλους. Τους περιμένουμε στο γήπεδο, τους θέλουμε όλους κοντά μας”.