Βαθμολογία

Σημαντικές νίκες για Κεραυνό Δένδρων, Ελευθεραί και Δόξα Υπέρειας

Δείτε ρεπορτάζ από αναμετρήσεις της Α1’ ΕΠΣΛ που διεξήχθησαν το Σάββατο (26/10)

Δήμητρα Γιάννουλης-Κίσσαβος Συκουρίου 2-0

Ο Αντώνης Ραμάι δύο φορές και η Δήμητρα Γιάννουλης επικράτησε του Συκουρίου με 2-0. Μια νίκη που έφερε τους «πράσινους» ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία απέναντι στους Συκουριώτες που μόχθησαν με τη σειρά τους αρκετά.

Στο 27΄ο Ραμάι έδωσε την πρωτοπορία στους Γιαννουλίτες και ο ίδιος παίκτης στο 61΄διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με τον Παπακωνσταντίνου να αποβάλλεται λίγο πριν το φινάλε.

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης – Θανάσης Δουζένης): Βλιώρας, Καρέλας (80′ Ντούφας Ι.), Αμπατζίδης, Ντούφας Αθ., Ντόκος, Παπακωνσταντίνου, Γκαλγκανόπουλος (70′ Σαπάκος), Μπάμπαλης Ι., Σαλοκανάς (80′ Γραββάνης), Ραμάι, Δίχρης (80′ Τάφα).

Κίσσαβος Συκουρίου (Γιάννης Μιχαλές): Νίκου (65′ λ.τ. Πατούνας), Βαρσάμης, Ζαϊρές, Γκρέτσης, Γκανάτσιος, Λανάρας (35′ λ.τ. Γκαντόγλου), Ζιώγας, Κάτσας, Τζιούρας, Ριζούλης, Μακρής (85′ Ράπτης Γ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Μάνος, Κοτούμπας Ν.

Άρης Κουλουρίου-Κεραυνός Δένδρων 1-3

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Κεραυνό Δένδρων αφού πέρασε νικηφόρα και από το Κουλούρι επικρατώντας του Άρη με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν στα πρώτα 20λεπτά μπροστά στο σκορ με 0-2 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Αχιλλέας Καλέσης (με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ) και Τασιούλας.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Σερδένης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, με τους «κιτρινόμαυρους» απλά να μειώνουν στο φινάλε με τον Καρλιγκιώτη Απ. σε 1-3.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Αργυρόπουλος, Αβέλλας (55′ Καρλιγκιώτης Απ.), Καρλιγκιώτης Μ., Μιχόπουλος (70′ λ.τ. Ραπτοτάσιος), Κουρούκας, Νεράτζης, Μοσχοβίτης, Ζαβρής (46′ Χριστοδούλου), Μητρούσιας, Γκόλαντας, Δέλλας.

Κεραυνός Δένδρων (Μίλτος Ταυλαρίδης): Ράγιας, Κουσάνας (80′ Μπουζούκας), Κωστάκης, Σκριάπας, Τασιούλας, Καλέσης Αχ., Γκαμπέτας (70′ Τσιγάρας), Γκάτης, Καλούπας (46′ Σερδένης), Πέρπερας, Τσούτσος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Καρακώστας, Νίκζας.

ΑΟ Ελευθερών-Απόλλων Γαλήνης 2016 3-0

Μεγάλη νίκη σημείωσε το Ελευθεραί στην έδρα του με σκορ 3-0 απέναντι στη Γαλήνη. Ο Καλφούντζος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής! Στο 43’νίκησε με σουτ μέσα από τη περιοχή τον Σβάρνα για το 1–0.

Στην επανάληψη και με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο ίδιος ποδοσφαιριστής με δυνατό σουτ στη κίνηση έκανε το 2-0. Το χατ – τρικ του ολοκλήρωσε στο 85’διαμορφώνοντας το τελικό 3 -0.

Α.Ο. Ελευθερών (Άκης Ταυλαρίδης): Φιλοκώστας, Κόλα (82′ Γιωτόπουλος), Ανυφαντής, Ζησόπουλος, Στεργίου, Τσεκούρας, Καλφούντζος, Ζιάρρας (73′ Μασρί), Μπλάντας, Δημητρέλης (65′ Βατμανίδης), Παπαδόπουλος (75′ Γουσόπουλος).

Απόλλων Γαλήνης (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Σβάρνας, Ζυγογιώργος, Μούσιος (Γκρίτζιας), Τζήκας, Καψαλός, Βασιλειάδης, Κυριακόπουλος (46′ Γκαραβέλης), Γκουτσιούδης, Πατρίκου (46′ Κιούσης), Ντούλια (Παπαϊωάννου), Παιδής.

Διαιτητική τριπλέτα: Δεδικούσης, Κοντογιάννης, Σκάρπας.

ΑΟ Ναρθακίου-ΑΕ Βουναίνων 1-1

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Ναρθάκι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τα Βούναινα. Η ομάδα του Ναρθακίου προηγήθηκε στο σκορ χάρις σε κεφαλιά του Σπανού μόλις στο 5’, από φάουλ του Βράκα.

Οι φιλοξενούμενοι  έφεραν το ματς στα ίσα στο 50’ με τον έμπειρο αμυντικό Ξαφάρα στο ντεμπούτο του στην επιστροφή του ομάδα! Στο 92’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ηλίας Μερτζανίδη, αφήνοντας τα Βούναινα με παίκτη λιγότερο για λίγα λεπτά.

Α.Ο. Ναρθακίου (Δημήτρης Δανιλούλης): Ζεϊμπέκης, Βαρελάς, Κατσικόπουλος, Νταγιάκης, Σπανός, Νάκος (75′ Αρσενόπουλος), Τσαπέπας, Δημακόπουλος, Καψιώχας, Βράκας, Καραβαγγέλης.

Α.Ε. Βουναίνων (Θοδωρής Στεργιάδης): Μπιμπλιτζής, Μερτζανίδης, Νταναβάρας, Βλησαρούλης, Ξαφάρας, Χριστοδούλου, Θανασιάς (78′ Τριτόπουλος), Τσανάς, Δαλαμπύρας, Ελευθέρογλου, Ρουμελιώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Γκαρέλης, Τζιμούρτος.

Δόξα Υπέρειας-Αστήρ Μελισσοχωρίου 4-0

Η Δόξα Υπέρειας κέρδισε με σκορ 4-0 τον Αστέρα Μελισσοχωρίου. Οι γηπεδούχοι στο 3′ άνοιξαν το σκορ όταν έπειτα από σέντρα του Κερμελίδη από τα δεξιά ο Σουλτούκης με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Μελισσοχωρίου και πέτυχε το 1-0.

Στο 24′ και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πρίφτη ο Τζατζάκης έκανε γυριστή κεφαλιά προς την εστία με δύναμη ο Μπουρονίκας προσπάθησε να διώξει όμως έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του για το 2–0.

Στο πρώτο μέρος η Υπέρεια είχε δυο καλές στιγμές από θέση τετ α τετ με τον Τζατζάκη ενώ ο Κερμελίδης σημάδεψε το δοκάρι από πλεονεκτική θέση. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη στο 54′ όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πρίφτη ο Κουσιώρας με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3–0.

Στο 75′ ο Κουσιώρας με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 4–0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδος του και πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Μάλιστα η Δόξα είχε ακόμη ένα δοκάρι αυτή την φορά οριζόντιο έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πρίφτη.

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Σκαντζούρης, Πρίφτης, Παπαδόπουλος, Δημητρίου (70′ Πατσιούρας), Τραμπάκουλος, Γκατζόγιας (80′ Τσιούρης Γ.), Ντόντος, Κερμελίδης (80′ Τσιούρης Γ.), Τζατζάκης, Κουσιώρας (80′ Καλφόγλου), Σουλτούκης (80′ Ζαχαράκης).

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Μπουρονίκος, Σδράλης Β., Μαλαχτάρης, Αβδουλάς (70′ Ζαρκαδής), Κολοβός, Σουλιώτης (46′ Δανιλούλης), Χαρούλης (60′ Καραμπλής), Αγγελακόπουλος (65′ Ζαφειρίου), Λιάγκας, Καφαντάρης, Καραμάνος.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Νάκας, Κοτούμπας.