Βαθμολογία

Ο Απόλλων Λάρισας έπαιζε ο Καραϊσκάκης κέρδισε

Σίγουρα ο Απόλλων Λάρισας δεν δικαιούταν να ηττηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Άρτας βάση της εικόνας του αγώνα με την γηπεδούχο ΑΕ Καραϊσκάκη.

Όμως η αναποτελεσματικότητα του, τον οδήγησε, στην πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από την ΑΕ Καραϊσκάκης που αναμφίβολα στάθηκε αρκετά τυχερή αναφορικά με την πίεση που δέχτηκε από τους Λαρισαίους.

Η ομάδα της Άρτας πάντως μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας Δράμας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 κατάφερε να πάρει τρίποντο απέναντι και στον σκληροτράχηλο Απόλλωνα Λάρισας και μάλιστα με προβάδισμα ασφαλείας από το πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 13', ο Τσούτσης κατάφερε να στείλει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, αφού είχε προηγηθεί το διαγώνιο σουτ του Γυφτοκώστα που έσωσε ο Γκέκας.

Η αντίδραση των "κυανόλευκων" της Λάρισας, δεν είχε αποτέλεσμα παρότι είχαν την πλήρη κυριαρχία στην κατοχή της μπάλας με ποσοστό που έφτανε στο 75 τοις εκατό.

Αντίθετα, λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Χατζηστραβός εκμεταλλεύθηκε ωραία πάσα του Πανανίκου και με πλασέ από την μεγάλη περιοχή έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο αυξήθηκε ακόμη περισσότερο η πίεση από τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά δεν βρήκε έδαφος και ευκαιρίες για να μειώσει και αυτό δεν άλλαξε ούτε όταν ο Καραϊσκάκης έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστής λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που είδε ο Μασούρας στο 75'.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 5' υπήρξε αναγκαστική αλλαγή, αφού τραυματίσθηκε και αντικαταστάθηκε ο Δημήτρης Σουλιώτης, από τον Μάριο Κωστούλα.

ΓΚΟΛ: 13' Τούτσης, 42' Χατζηστραβός.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 75΄Μασούρας.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΆΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκα, Παπανίκου, Καπίας, Βλάχος, Παναγιώτου (85' Καψάλης), Μέτσε, Ψιάνος, Χατζηστράβος, Τσούτσης (58' Μασούρας), Γυφτοκώστας (72' Αλμπάνης), Κυβελίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρας, Σουλιώτης (5' λ.τ. Κωστούλας), Καρατάσιος, Κουρτεσιώτης, Λίταινας, Χατζής, Νύκταρης (46' Σιφναίος), Τασιούλης, Σάντος (46' Νούσιας ), Μπαστακός.