Βαθμολογία

Super League 1: Δοκιμασία του ΠΑΟΚ στο Βόλο

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ μπορεί να... περιμένει - Αυλαία το Σάββατο (26/10) με ΠΑΟΚ στο Βόλο και μονομαχία του ΟΦΗ με την Ξάνθη. Ολυμπιακός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ της Κυριακής, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Ένα ντέρμπι αποδείξεων με τους μεν «ερυθρόλευκους» να θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και να δείξουν πως άφησαν πίσω τους την ήττα με 3-2 από την Μπάγερν Μονάχου και τους δε «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να δείξουν πως έχουν τα φόντα να διεκδικήσουν τον τίτλο, αφήνοντας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας την… περιπέτεια που πέρασαν με τον Μιγκέλ Καρντόζο αλλά και το πάρτι γενεθλίων του Ογκνέν Βράνιες.

Σπουδαίο παιχνίδι και στο Ηράκλειο, το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς οι δυο φετινές εκπλήξεις, ΟΦΗ και Ξάνθη, κοντράρονται στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ενώ ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται από τον νεοφώτιστο Βόλο, στο γήπεδο όπου κατέκτησε το πρώτο από τα τρία διαδοχικά Κύπελλα Ελλάδος!

Την Κυριακή Ατρόμητος και Πανιώνιος έχουν τους δικούς τους, ξεχωριστούς λόγους στο Περιστέρι για τη νίκη ενώ ο Άρης θα προσπαθήσει να κάνει το 2/2 με τον Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο του υποδεχόμενος τον – δίχως νίκη – Παναιτωλικό.

Τη Δευτέρα, τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης θα προσπαθήσει να πει… ΟΧΙ στην επιθυμία της Λαμίας για την πρώτη φετινή της νίκη, στο ντεμπούτου του Άκη Μάντζιου στην τεχνική της ηγεσία. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

17:15 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ΟΦΗ – Ξάνθη NS1

19:30 Πανθεσσαλικό Στάδιο ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ NS2

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

15:00 Ολυμπιακό Στάδιο Παναθηναϊκός – ΑΕΛ NS1

17:00 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου Ατρόμητος – Πανιώνιος ΕΡΤ

17:15 «Κλεάνθης Βικελίδης» Άρης – Παναιτωλικός NS2

19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» Ολυμπιακός – ΑΕΚ NS1

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου

19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» Αστέρας Τρίπολης – Λαμία NS1

Πηγή: onsports.gr