Βαθμολογία

Μια ξεχωριστή βραδιά συσπείρωσης των Παλαίμαχων του Απόλλωνα Λάρισας

Όπως κάθε χρόνο αλλά και σε τακτά χρονικά σημεία οι Παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας διοργάνωσαν μια φιλική βραδιά. Εκεί μπροστά στα γραφεία τους επί της οδού Χατζημιχάλη στην Φιλιππούπολη, έστησαν ένα όμορφο βραδινό με δεκάδες σουβλάκια και λουκάνικα που τα έψησε με την βοήθεια και κάποιων Παλαιμάχων, ο Σωτήρης Μάρκου, ...ειδικός σε τέτοιου είδους καταστάσεις.

Την ξεχωριστή αυτήν εκδήλωση συσπείρωσης του συλλόγου, τίμησαν με την παρουσία τους, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας αντιστράτηγος ε.α. κ. Γιάννης Τόλιας, ο τεχνικός των "κυανόλευκων" κ. Αριάν Μπελά, ο εκ των αρχηγών Κώστας Σκούπρας (εκπροσωπώντας τους υπόλοιπους συμπαίκτες του), ο Γενικός Διεθυντής και Πρόεδρος των Παλαιμάχων, κ. Απόστολος Φωτάκης (που εμπνεύσθηκε αυτήν την ενωτική βραδιά της Απολλωνίστικης οικογένειας), ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ, κ. Λάζαρος Παπαδούλης, ο άμεσος συνεργάτης του κ. Μπελά στην τεχνική ηγεσία Κωστας Κολομητρούσης, τα στελέχη του Ερασιτέχνη Απόλλωνα κ.κ. Τάσος Ζηλιασκούδης, Θάνος Μαργαριτόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λαδόπουλος, εκ μέρους των Παλαιμάχων της Α.Ε.Λ. ο κ. Ηλίας Σελιώνης και φυσικά η πλειάδα των Παλαιμάχων του Απόλλωνα.

Στην βραδιά επικράτησε πολύ κέφι και πολλά πειράγματα και φυσικά άπαντες ευχήθηκαν ο Απόλλωνας να έχει μια πετυχημένη χρονιά στην νεοσύστατη Super League 2 όπου μετέχει.