Βαθμολογία

Ελένη Μενεγάκη: «Έχω γευτεί την επιτυχία, να ξεχωρίζεις…»

Η Ελένη Μενεγάκη φωταγώγησε το Ηρώδειο ροζ, με μήνυμα: Ο καρκίνος του μαστού προλαμβάνεται. Η παρουσιάστρια μίλησε σχετικά στους δημοσιογράφους: «Πριν τα 40 ούτε που τα σκεφτόμουν όλα αυτά, παρότι έβλεπα τη μητέρα μου ότι πήγαινε να εξεταστεί. Ίσως δεν είχαμε τέτοια ενημέρωση. Όταν ήμουν 20 χρονών δεν ήξερα, είχα όλα τα είδη καρκίνου ένα στο κεφάλι μου. Σας θυμίζω ότι κάποτε ήταν ταμπού να μιλάς για τον καρκίνο. Τώρα δεν ισχύει αυτό».

Για τον λόγο που δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε: «Κάποιες φορές μπορεί να έχω ενοχληθεί με τον τρόπο που πάει κάποιος να μου κάνει μία ερώτηση. Δεν δίνω συχνά συνεντεύξεις γιατί νομίζω ότι υπάρχω μέσα στο μυαλό σας με έναν τρόπο τόσο δυναμικό, μετά από 30 χρόνια που δεν βρίσκω τι θα πρέπει να σας πω για να κρατήσουμε μια ενδιαφέρουσα κουβέντα, που να μπορέσει κανείς να κάτσει να την παρακολουθήσει. Δεν υπάρχει κάτι που δεν έχω πει μετά από τόσα χρόνια τηλεόρασης. Υπάρχει κάτι που δεν ξέρουν για μένα»;

Για την τηλεοπτική της πορεία, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και 20 μέρες για μένα. Δεν έχει κάτσει ακόμα η μπίλια. Δεν μου περνάει από το μυαλό να μείνω εκτός τηλεόρασης, αλλά ναι, είναι κάτι που θα συμβεί. Δεν με τρομάζει. Αγωνίες έχω, τρακ έχω, δοκιμάζω πράγματα, αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι έχω τις ταχυπαλμίες που είχα στο ξεκίνημά μου, την πρώτη μου 15ετια».

«Έχω γευτεί την επιτυχία, να ξεχωρίζεις και κυρίως να διακρίνεσαι στις καρδιές των ανθρώπων», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Πηγή: zappit.gr