Βαθμολογία

«Μετακομίζει» η ΑΕΛ στην Αθήνα...

Η ΑΕΛ άρχισε από χθες την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας της Super League αλλά παράλληλα ετοιμάζεται να «μετακομίσει» στην Αθήνα, καθώς η ομάδα θα παραμείνει στην πρωτεύουσα και δεν θα επιστρέψει στη Λάρισα, αφού μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟ ακολουθεί το παιχνίδι στην Καλαμάτα με τη φερώνυμη ομάδα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στο μεταξύ, ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει στα δύο αυτά παιχνίδια έναν ακόμα παίκτη στη διάθεσή του, τον Νίκολα Ζίζιτς, που αποθεραπεύτηκε και από χθες παίρνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις της ομάδας. Αντίθετα θα απουσιάσουν για ένα ακόμα παιχνίδι ο Σικάφκα που έχει θλάση στη γάμπα και θα επιστρέψει σε δύο περίπου μήνες και ο Φιλίποβιτς που αναμένεται να είναι έτοιμος σε δεκαπέντε μέρες.

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή, ενώ στην αποστολή θα συμπεριλάβει και δύο νεαρούς, αλλά θα τους έχει στη δεκαοκτάδα στο Κύπελλο Ελλάδας, όπως προβλέπεται από την προκήρυξη, και ο ένας θα είναι ο Σουλούκος ενώ ο άλλος ένας εκ των Πινακά, Χαλάτση και Φουρκιώτη.
Η αποστολή θα αναχωρήσει για Αθήνα μεθαύριο Παρασκευή και θα επιστρέψει στη Λάρισα την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου το βράδυ μετά την αναμέτρηση με την Καλαμάτα.

Σχετικά με το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο τεχνικός στον αγώνα του ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ θα έχουμε αλλαγές, καθώς ορισμένοι παίκτες στο Αγρίνιο το περασμένο Σάββατο κόντρα στον Παναιτωλικό (2-2) δεν είχαν την απόδοση που επιθυμούσε ο προπονητής.

Του Σωτ. Κέλλα
Πηγή: Ελευθερία