Βαθμολογία

Δώρο γενεθλίων... επαγγελματικό συμβόλαιο

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας στο Λεβαδειακό ανήμερα τον γενεθλίων του (έκλεισε τα 18). Σπουδαία κίνηση από τους ανθρώπους του Λεβαδειακού, που του έκαναν δώρο-έκπληξη στα γενέθλιά του 18χρονου Τριαντάφυλλο Τσάπρα ένα επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η ενημέρωση του Λεβαδειακού: Τα χθεσινά γενέθλια ενηλικίωσης ήταν μαγικά για τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΤΣΑΠΡΑ. Τη μέρα που έκλεισε τα 18 του (γενν. στις 22/10/2001) πήρε δώρο από τη διοίκηση του Λεβαδειακού ένα επαγγελματικό συμβόλαιο! Όταν έσβηνε τα κεριά στην τούρτα, η φλόγα στα μάτια του θέριευε... Ο νεαρός είναι ταλέντο με μεγάλη δύναμη θέλησης.

Την περασμένη σεζόν, 17χρονος ακόμα, δέσποζε στη μεσαία γραμμή της Κ19 του Λεβαδειακού, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Πολλές φορές έκανε εύκολα αυτά που για τους άλλους μοιάζουν δύσκολα. Είχε 30 "γεμάτες" συμμετοχές (2603 αγωνιστικά λεπτά) και πέτυχε τρία γκολ. Συχνά, όμως, η ικανότητα είναι άχρηστη χωρίς την ευκαιρία. Και αυτήν την ευκαιρία, η ΠΑΕ Λεβαδειακός του τη φύλαγε για δώρο - έκπληξη στα γενέθλιά του.