Βαθμολογία

Ολυμπιακός Βόλου: Έπιασε δουλειά ο Σούλης!

Ο Σούλης Παπαδόπουλος προπόνησε σήμερα στις 10 το πρωί για πρώτη φορά την ομάδα – Τραυματίας ο Μακρυωνίτης. Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου. Ο 52χρονος τεχνικός βρίσκεται από χθες το βράδυ στο Βόλο, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ και σήμερα «πιάνει» δουλειά, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του ως προπονητής των «ερυθρολεύκων».

Ο Σούλης Παπαδόπουλος προπόνησε σήμερα στις 10 το πρωί για πρώτη φορά την ομάδα. Μάλιστα, χθες μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού στα γραφεία της ΠΑΕ και φρόντισε από την πρώτη κιόλας μέρα να τους τονώσει το ηθικό και την ψυχολογία τους, ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης. Αυτή είναι η τέταρτη θητεία του Σούλη Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Χτύπησε στο πρόσωπο ο Μακρυωνίτης

Ο Ηλίας Μακρυωνίτης τραυματίστηκε στο 20’ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Θεσπρωτό στο στάδιο του Αλμυρού και δύο λεπτά αργότερα αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο, όντας τραυματίας στο πρόσωπο. Στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού τοποθετήθηκαν ράμματα στο πρόσωπο και στο δεύτερο ημίχρονο παρακολούθησε την προσπάθεια της ομάδας του από τον πάγκο. Ο Μακρυωνίτης δέχθηκε το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων της ομάδας, όταν πήγαινε να καθίσει στον πάγκο, ενώ όπως όλα δείχνουν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης.

Πηγή: Goalpost