Βαθμολογία

Η «ακτινογραφία» της 7ης αγωνιστικής

Με την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, διαβάζουμε την βαθμολογία, όπως έχει διαμορφωθεί ως τώρα... Από τα πλέον ενδιαφέροντα της αγωνιστικής το γεγονός ότι κράτησαν την εστία τους ανέπαφη ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά. Αναλυτικά λοιπόν…

Ο ΠΑΟΚ με τα τρία γκολ επί της Λαμίας έχει τώρα την καλύτερη επίθεση με 16 γκολ, ξεπερνώντας τον ΟΦΗ, που έχει 15. Ο Ολυμπιακός δέχτηκε το πρώτο γκολ στην έδρα του, αλλά έχει μακράν την καλύτερη άμυνα με τρία γκολ παθητικό. Την δεύτερη καλύτερη άμυνα έχει η ΑΕΛ με επτά γκολ παθητικό, αν και δέχτηκε δύο την 7η αγωνιστική.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ παραμένουν αήττητοι, ενώ Λαμία και Παναιτωλικός χωρίς νίκη ακόμα. Η Λαμία έχει την χειρότερη επίθεση με τέσσερα γκολ και την ακολουθούν ο Παναθηναϊκός (!), ο Παναιτωλικός και ο Πανιώνιος με πέντε γκολ. Είναι ενδιαφέρον ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει πετύχει πάνω από ένα γκολ σε παιχνίδι του.

Ο Βόλος έχει τη χειρότερη άμυνα με 15 γκολ, ενώ Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός έχουν δεχτεί από 12. Ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΟΚ κράτησαν για πρώτη φορά στην άμυνά τους το "μηδέν". Δεν υπάρχει ομάδα πλέον που να έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της.

Τώρα σε όλα έχουν σκοράρει ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, αφού για πρώτη φορά δεν έβαλε γκολ ο Ατρόμητος. Η Λαμία είναι η μοναδική ομάδα, που δεν έχει σκοράρει ακόμα εκτός έδρας.

Ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος δεν έχουν σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο στην έδρα τους, ενώ Ξάνθη, Λαμία και Παναιτωλικός δεν έχουν σκοράρει εκτός έδρας στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΛ δεν έχουν δεχτεί γκολ στην έδρα τους στο δεύτερο ημίχρονο. Η Λαμία και ο Παναθηναϊκός δεν έχουν σκοράρει εκτός έδρας στο δεύτερο ημίχρονο.

Πηγή: slgr.gr