Βαθμολογία

Εντός έδρας ισοπαλία για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

Την δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία παραχώρησε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, καθώς αντιμετωπίζοντας στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" την φιλόδοξη ΑΕ Καρίτσας (περυσινή πρωταθλήτρια αλλά και κυπελλούχο Πιερίας) έμεινε στο τελικό 1-1.Η αναμέτρηση αυτή - πέρα από τα δύο γκολ - χάρισε αρκετές συγκινήσεις στους φιλάθλους, καθώς τρεις φορές τα δοκάρια απέτρεψαν την επίτευξη τέρματος, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν και την ευκαιρία να σκοράρουν από τα 11 μέτρα. Σε κάθε περίπτωση, ήταν η καλύτερη ομάδα που
αντιμετώπισε μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα ο Οικονόμος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Τσαριτσανιώτες, αφού στο 2' μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπάμη ο Τόλιος νίκησε από κοντά τον Ράντο ανοίγοντας το σκορ. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, όμως, οι "κιτρινόμαυροι" της Καρίτσας είχαν την δυνατότητα να ισοφαρίσουν, όταν καταλογίστηκε πέναλτι σε χέρι του Μπάμη.Την ευθύνη της εκτέλεσης ανέλαβε ο Αλεξίου (περυσινός παίκτης του Αστέρα Ιτέας και παλαιότερα του
Τυρνάβου 2005), ο οποίος όμως δεν κατάφερε να νικήσει από την άσπρη "βούλα" τον Νούσια που απέκρουσε, διατηρώντας το προβάδισμα των "πρασίνων".

Στο 31', όμως, μετά από σέντρα του Τροΐρη, με εντυπωσιακή γυριστή κεφαλιά ο Κυρτέγος (πραγματικός αρχηγός σε όλα του) έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ενώ στο 34' ο ίδιος είδε το σουτ του να αποκρούεται από το δεξί δοκάρι του Οικονόμου.Στο 35' οι γηπεδούχοι "ισοφάρισαν" τα δοκάρια, με τον Καραλούλη να "σημαδεύει" την δεξιά συμβολή της εστίας του Ράντου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τόλιος είχε την ευκαιρία να σκοράρει και πάλι (46') αλλά το σουτ που επιχείρησε, μετά την πάσα του νεοεισελθόντος Γκαμπέτα, έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 67' εκτελώντας από αριστερά φάουλ ο Γκίκα (άλλοτε παίκτης του Δωτιέα Αγιάς) έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Νούσια, ενώ στο 75' γυριστό σουτ του Κυρτέγου έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Νούσια. Στο 79' ο  Οικονόμος είχε μία πολύ καλή στιγμή με τον Μπάμη, το σουτ του οποίου εξουδετερώθηκε από τον Ράντο, ενώ δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Λαγδάρη  κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Με επουσιώδη λάθη η διαιτησία του Κοζανίτη Σταύρου Τσιμεντερίδη (βοηθοί ο συμπατριώτης του Αλέξανδρος Μπαλιάκας και ο Τρικαλινός Μιχάλης Μανασής), ενώ την κίτρινη κάρτα αντίκρυσαν οι Μπάμης (15'), Φλώρος (66') των γηπεδούχων και οι Κωτσιόπουλος (37'), Τροΐρης (48') των φιλοξενουμένων.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Νούσιας, Δραγατσίκης, Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μάρκο, Μπάμης, Φλώρος, Αργύρης, Καραλούλης (46' Γκαμπέτας), Μπαλογιάννης (81' Χρυσοστόμου), Τόλιος (88' Μουλτσιάς).

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Ράντος, Ζαφειρίδης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Λαγδάρης, Τροΐρης, Γκίκα (88' Μητράκας), Δημητρουλόπουλος,  Βουκομάνοβιτς, Κυρτέγος, Αλεξίου (51' Συράκος).