Βαθμολογία

Νίκη για την Ραχούλα, 2-0 τον Πύρρο (PICS)

Η Δόξα Ραχούλας πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 επί του Πύρρου σε ένα ματς για την Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ήταν καλύτερη η Ραχούλα κυρίως στο πρώτο μέρος. Στο 17’ χαμένο τετ α τετ του Καραντώνη, στο 23’ ο ίδιος παίκτης κέρδισε το πέναλτι, εκτέλεσε ο Θεοδώρου για το 1-0. Στο 32’ ο Καραντώνης πλάσαρε πάνω στον Ξύτσα. Στο 36’ σουτ του Σκάκου η μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Ο Θεοδώρου έκανε το σουτ στο 41’ απέκρουσε ο Ξύτσας. Ο Πύρρος απείλησε στο 40’ με το φάουλ του Λέτσου.

Στο 50’ το σουτ το Λεσάϊ έδιωξε ο Αθανασόπουλος, η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Πύρρο χάθηκε στο 60’ όταν ο Λέτσιος έβγαλε τη μπάλα για τον Λεσάϊ, που πέρασε και τον Αθανασόπουλου και αστόχησε. Στο 85’ η Ραχούλα με τον Σταμπολάκη έκανε το 2-0 όταν πήρε την κόντρα από τον Κάτση και πέρασε και τον τερματοφύλακα.

Δόξα Ραχούλας (Αποστόλης Τσιανάκας): Αθανασόπουλος, Καραπετσάνης (81’ Ευσταθιάδης), Τζάνακας, Βλησσαρούλης, Εμμανουήλ, Καραγκιόζης, Καραντώνης (56’ λ.τ. Σταμπολάκης), Τιούτιος (86’ Καραντάνος), Σκάκος, Θεοδώρου (76’ Αργυρακούλης), Τσαγγαλάς.

Α.Σ. Βορειοηπειρωτών "Ο Πύρρος" (Δημήτρης Βλάχος): Ξύτσας, Ακρίβος, Λέτσιος (85’ Αλεξανδρής), Κάτσης, Τσάκουλης, Τσόγκας (65’ Λάτα), Αλλιάϊ (53’ Μπούζος), Φουρκιώτης, Σάρα (48’ Λεσάϊ), Δημόπουλος, Νικούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Τάνας, Λάκης.