Βαθμολογία

«Ζωγράφιζε» η Φορτούνα Κουτσοχέρου!!!

Η Φορτούνα Κουτσοχέρου πέρασε από το βοηθητικό των Φαρσάλων κερδίζοντας την τοπική Ακαδημία με σκορ 0-3 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

«Ζωγράφισε» η Φορτούνα αφού πέτυχε τρία γκολ, είχε δοκάρι και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Στο 23’ ο Καλφούντζος με απευθείας εκτέλεση φάουλ το 0-1. Στο 37’ πέναλτι κέρδισε ο Γαρυφαλλόπουλος, εκτέλεσε ο Σκούπρας το έπιασε ο Κατσανάκης, στο 48’ η κάθετη ήταν του Τσιάμη και ο Σιούτας με πλασέ έκανε το 0-2. Και στο 65’ πάλι ο Καλφούντζος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το τελικό 0-3. Στο 80’ ο Μπαταβάνης είχε κάθετο δοκάρι και χαμένες ευκαιρίες από τους Σφέτσο, Παζάρα και Γαρυφαλλόπουλο.

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων (Ανδρέας Κυριαζόπουλος): Κατσανάκης, Γκουντόπουλος, Τσιανάκας, Βασιλόπουλος, Παπαγεωργίου, Ζαφειρούλης, Κυριαζόπουλος, Γιαννούλας, Χαμουρούσος Θ., Χαμουρούσος Κ., Βαγγελός.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Κολοβός, Σφέτσος Μ., Καλφούντζος, Τσιαδήμος (73’ Μαμάτσας), Ζήκος, Τσιάμης, Τασιούλης (46’ Παζάρας), Σκούπρας, Γαρυφαλλόπουλος (62’ Αζέπης), Χατζής (68’ Μπαταβάνης), Σιούτας.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Σκέτος, Παπακωστούλης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ