Βαθμολογία

Ισοπαλία στη Χάλκη (PICS)

Στο γήπεδο της Χάλκης αναμετρήθηκαν ο τοπικός Ηρακλής και οι Αμπελόκηποι στο τελικό 1-1. Το ματς ήταν ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να παίρνουν στο τέλος από έναν πόντο.

Στο 19’ το πέναλτι κέρδισε ο Καλογιάννης, εκτέλεσε ο Βογιατζής Χ. για το 1-0. Στο 44’ ο Μπόλος προ της εστίας δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 61’ ο Παρασκευούδης μετά από κόντρα βρέθηκε τετ α τετ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Ένα λεπτό αργότερα σουτ καλό του Λιντέρη απέκρουσε ο Γερμάνης. Στο 71’ πάλι ο Λιντέρης έκανε το σουτ, έσωσαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή. Στο 78’ ο Καλογιάννης είχε οριζόντιο δοκάρι, 84’ και 89’ έχασε ο Μπαζούλης ευκαιρίες και στο 89’ ο Πρόντας σουτ πέρασε σύριζα άουτ.

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Κατηγιάννης, Βογιατζής Σ., Τζεμολάρι, Τσιάντος, Ντινούλης, Τσάβος, Λιντέρης, Βογιατζής Χ., Γκουγκότης (64’ Μπαζούλης), Ρέψης (22’ λ.τ. Ευαγγέλου), Καλογιάννης.

ΑΟ Αμπελοκήπων (Νίκος Αλεξούλης): Γερμάνης, Μακρής (30’ Πρόντας), Δούκας, Νταρής (42’ λ.τ. Τριτάρης), Χαϊνταρλής, Χάμος, Μπόλος (80’ Βασιλειάδης), Δόνος, Παρασκευούδης, Μάτα, Βεργής.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Σκέτος, Παπακωστούλης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ