Βαθμολογία

Τεράστιο «διπλό» για την Αναγέννηση Καλοχωρίου!!!

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου πέρασε σα σίφουνας στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Νέο Περιβόλι που έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία (1-4).

Στο 12’ ο Λίταινας είχε οριζόντιο δοκάρι, τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Ο Τσαγκούλης στο 30’ με πλασέ έκανε το 0-2, στο 55’ για τους γηπεδούχους το πέναλτι κέρδισε ο Μπαλούλης, εκτέλεσε ο Βράκας για να μειώσει σε 1-2. Στο 70’ πέναλτι κέρδισε και εκτέλεσε ο Νούσιος Γ.Β. για το 1-3 και στο 90’ ο Σαμαράς με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Για τους γηπεδούχους ευκαιρίες έχασαν οι Τζέκας, Βράκας και Σταμάτης. Ενώ για το Καλοχώρι τουλάχιστον επτά χαμένα τετ α τετ από τους Λίταινα, Τσαγκούλη, Νούσιο Γ.Β. και Μπράτσια.

Αστήρ Ν.Περιβολίου (Γιώργος Κοτσιανούλης): Τζόγκαρης, Καραμποτάκης (30’ λ.τ. Αποστόλου), Μπαλατζάρας, Μάλτζαρης, Τσιάρας, Αργύρης, Βράκας, Κορδέλας (20’ λ.τ. Σταμάτης), Αγγελίδης (60’ λ.τ. Παπανικολάου), Τζέκας, Μπαλούλης (75’ λ.τ. Παπακρίβος).

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Νούσιος): Παπαναστασίου, Γκόγκος, Μπαλοδήμος, Παναγιωτίδης, Ντανίκας, Νούσιος Γ.Α., Νούσιος Γ.Β., Λίταινας (65’ Τριανταφύλλου), Τσαγκούλης (78’ Σαϊτης), Μπράτσια, Σαμαράς.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Δήμου, Καραμαγκιόλας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ