Βαθμολογία

Ισοπαλία για την ΑΕΛ στο Αγρίνιο, με εντυπωσιακό Μόρα!

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε σχεδόν όλα αλλά δεν είχε νικητή Παναιτωλικός και ΑΕΛ απαντώντας διαδοχικά ο ένας στον άλλον, έμειναν στο 2-2. 

Οι «βυσσινί» είχαν το δικό του αιθάλη ήρωα Βαγγέλη Μόρα ο οποίος στα 39 του με μια ασίστ και ένα γκολ, είχε καταλυτικό ρόλο στον βαθμό που απέσπασε η ομάδα του. Συγκεκριμένα η ομάδα της ΑΕΛ προηγήθηκε στο 27' με τον Μιχαήλ και την βοήθεια του VAR.

Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός με την επιστροφή του Μάκη Χάβου στον πάγκο της, ανέβασε την απόδοσή τoυ αλλά «πληγώθηκε» από την κακή έξοδο του Γιαννακόπουλου που είχε ως αποτέλεσμα την ισοφάριση της ΑΕΛ στο 81ο λεπτό.  

Οι Αγρινιώτες ισοφάρισαν αρχικά στο 34' με τον Ντιας και στη συνέχεια έφτασαν πιο κοντά από ποτέ στην πρώτη τους φετινή νίκη καθώς στο 76' πήραν το προβάδισμα με την πρώτη επαφή του Μπαϊροβιτς στο παιχνίδι αλλά λίγο αργότερα ήρθε το 2-2. 

Από την ισοφάριση της ΑΕΛ και μετά οι παίκτες του Παναιτωλικού προσπάθησαν να ανακτήσουν το προβάδισμα αλλά ταυτόχρονα έδειχναν να χάνουν την συγκέντρωση τους, κάνοντας αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα. Για ένα ακόμη ματς η ΑΕΛ δείχνει χαρακτήρα και αντέχει.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Σίενστεντ, Ταχάρ, Ντίας, Ντάλσιο (74' Ρομάν), Αριγίμπι (55' Ντουάρτε), Μοράρ (77' Μπαΐροβιτς).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μόρας, Μπέρτος, Στάνκοβιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς (68' Φατιόν), Μιλοσάβλιεβιτς, Ουάρντα (90’ Ασούμπρε), Νούνιτς (46' Ντάουντα).

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας), Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Δίπλαρης (Καρδίτσας), 4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων), VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών).