Βαθμολογία

Εντυπωσιακή η Μάνδρα, 5-0 τον Σταυραετό (PICS)

Η Μάνδρα ήταν εντυπωσιακή κόντρα στον Σταυραετό αφού επικράτησε με σκορ 5-0 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ στο γήπεδο Αμυγδαλέας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το τελικό σκορ δεν χωράει ιδιαίτερες κριτικές, πολλές ευκαιρίες εκτός από τα γκολ είχε η Μάνδρα, πολύ καλός και ο Πέτρος Μανούσος, ο τερματοφύλακας του Σταυρού που κράτησε το σκορ στα πέντε γκολ.

Στο 5’ ο Βασίλης Ανδριανόπουλος με ατομική προσπάθεια αφού πέρασε την άμυνα έκανε με πλασέ το 1-0. Στο 12’ ωραία σέντρα στου Παπαδημητρίου για τον Ζούγκα Μαρ., αυτός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 27’ ο Ζούγκα Μαν., έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 32’ ο Ανδριανόπουλος το σουτ από κοντά έδιωξε με τα πόδια ο Μανούσος. Στο 38’ τρία απανωτά σουτ από τους Τζουρμακλιώτη, Ζούγκα Μαν. και ξανά Τζουρμακλιώτη, εξουδετέρωσε ο κίπερ του Σταυρού. Στο 50’ η κεφαλιά του Τεκέδη από κοντά πέρασε άουτ, στο 55’ ο Καραχρήστος με αυτογκόλ έκανε το 3-0.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας ο Τεκέδης το σουτ η μπάλα ελάχιστα άουτ. 70’ και 72’ τα σουτ του Τεκέδη έδιωξε σε κόρνερ ο Μανούσος. Στο 75’ ο Κατσαβριάς με σουτ έκανε το 4-0. 70’ και 80’ τα σουτ του Ανδριανόπουλου και Τζίκα έδιωξε σε κόρνερ ο Μανούσος. Και στο 88’ ο Τεκέδης αυτή τη φορά νίκησε τον Μανούσο για να κάνει το τελικό 5-0.

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Δημήτρης Ζηρδέλης): Κιτσόπουλος, Ζούγκα Μαρ., Καδόγλου, Μακρυγιάννης (60’ Τζίκας), Τάτσιος (55’ Αλβανός), Κατσαβριάς, Παπαδημητρίου, Ανδριανόπουλος, Τεκέδης, Τζουρμακλιώτης, Ζούγκα Μαν.

Σταυραετός: Μανούσος, Αρσενόπουλος, Αγγέλης Δημ., Μάρταρης, Καραχρήστος, Νταβέλης, Πατσουράκος, Γιαννούχος, Κολοβός, Ταστεμερίδης, Καλάρας (55’ Αγγέλης Διον.).

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Βαλιώτης, Δίχρης.

*Την Κυριακή 27/10 και ώρα 20:30 η διοίκηση της Μάνδρας θα κάνει τραπέζι στην ομάδα στην ταβέρνα (Προσκλητήριο) που βρίσκεται στον Προφήτη Ηλεία, στη διεύθυνση Σίφνου 17.