Βαθμολογία

Football League: Αγωνιστική αφιερωμένη στον Παναγιώτη-Ραφαήλ

Το πρόβλημα υγείας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ έχει συγκινήσει όλη την Ελλάδα και ο χώρος του ποδοσφαίρου. Στο πλαίσιο αυτό, η Ένωση Super League 2 και Football League, σε συνεργασία με τις 14 ΠΑΕ της Football League αφιερώνουν την 4η αγωνιστική στην προσπάθεια συλλογής χρημάτων για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, προκειμένου να καταφέρει να μεταβεί στη Βοστώνη και να υποβληθεί σε θεραπεία.

Σε όλα τα γήπεδα αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου θα διεξαχθούν αγώνες της Football League, θα υπάρχουν κουμπαράδες και το συγκεντρωθέν ποσό θα κατατεθεί απευθείας στον ειδικό λογαριασμό της MDA Ελλάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε ένα σαββατοκύριακο αγάπης, η Football League αποφάσισε να συμμετάσχει στην πανελλήνια προσπάθεια να μεταβεί ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ Γλωσσιώτης στη Βοστώνη για τη θεραπεία της Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας τύπου Ι (SMA I) από την οποία πάσχει.

Με τη σύμφωνη γνώμη και των 14 ΠΑΕ, έξω από κάθε γήπεδο της 4ης αγωνιστικής θα τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα κατατεθεί απευθείας στον ειδικό λογαριασμό της MDA Ελλάς.

Μπορούμε να ενισχύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια συνδράμοντας στους κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Ασπροπύργου, το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, το Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού Βόλου, το Δημοτικό Στάδιο «Οικονομίδειο» Ρόδου, το Δημοτικό «Ανθή Καραγιάννη» Καβάλας, το Δημοτικό γήπεδο Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής και το Δημοτικό «Βουζουνεράκειο» Ιεράπετρας».