Βαθμολογία

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Μητράκα

Η πρόκριση της Πελασγιώτιδας στο Κουτσόχερο με 3-1 κόντρα στην ομώνυμη ομάδα πέρασε σε δεύτερη μοίρα μιας και άπαντες λαχτάρησαν την Πέμπτη (17/10) με τον σοβαρό τραυματισμό του έμπειρου αμυντικού της Φορτούνα, Γιώργο Μητράκα.

Κατά τη διάρκεια του α΄μέρους ο έμπειρος αμυντικός σε μία προσπάθεια με αντίπαλο ποδοσφαιριστή έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο με το κεφάλι και είχε ως αποτέλεσμα να του «γυρίσει η γλώσσα».

Όμως η γιατρός του αγώνα και νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας του τμήματος επειγόντων κ. Ζωή Γκουντελίτσα όπου μαζί με τη βοήθεια της επίσης νοσηλεύτριας κ. Βάσω Μιχαλέ (μητέρα του ποδοσφαιριστή της Πελασγιώτιδας, Αντώνη Χατζή), καθώς με τον εξοπλισμό τον έσωσαν και δεν του επέτρεψαν να χάσει τη ζωή του.

Στο γήπεδο κατέφθασε ασθενοφόρο και μετέφερε τον Μητράκα στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Τα νέα αναφέρουν πως ο Γιώργος Μητράκας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι του αφού πρώτα γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

*Τα περαστικά μας από το athleticlarissa και καλή ανάρρωση στον νεαρό ποδοσφαιριστή!