Βαθμολογία

Με σόου Τασλακίδη, στην επόμενη φάση ο Κεραυνός Δένδρων (PICS)

Με δύο ωραία γκολ του Εύθυμη Τασλακίδη, ο Κεραυνός Δένδρων προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, κερδίζοντας την Αστραπή Νέας Πολιτείας (2-0).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι έγινε στο πολύ ωραίο γήπεδο των  Δένδρων με ιδανικές καιρικές συνθήκες και παρουσία αρκετού κόσμου. Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Δυνατή αναμέτρηση και πολύ πάθος από τους ποδοσφαιριστές. Ο Κεραυνός Δένδρων είχε την ουσία και την εμπειρία, αφού διαθέτει μία ομάδα με πολλούς παίκτες που κουβαλούν μεγάλη πορεία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας.

Από την άλλη η Αστραπή Νέας Πολιτείας πιστή στην φιλοσοφία της, διαθέτει πολλά ταλέντα που αρκετά από αυτά αναμένεται να παίξουν σε υψηλό επίπεδο.

Στο ματς κόντρα στα Δένδρα, η ομάδα της Αστραπής προσπάθησε να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και μέχρι ένα σημείο τα κατάφεραν οι νεαροί παίκτες. Στο 7’ ο Αντωνόπουλος έχασε την πρώτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Στο 24’ ο Φακίτσας έκανε ένα συρτό σουτ που πέρασε λίγο άουτ. Στο 49’ καλό σουτ του Μπακου πέρα ελάχιστα άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Βόραδας εκτέλεσε το φάουλ, με τον τερματοφύλακα της Αστραπής να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 57’ το φάουλ εκτέλεσε ο Σκριάπας και ο Τασλακίδης με ωραίο κεφαλιά έκανε το 1-0. Το 2-0 σημείωσε ο ίδιος παίκτης που ήταν πραγματικά απολαυστικός με διαγώνιο συρτό σουτ από πλάγια αριστερά. 

Κεραυνός Δένδρων (Μίλτος Ταυλαρίδης): Γκούλιος, Τσιγάρας (62΄Καλέσης Απ.,), Τασιούλας, Κωστάκης (46΄Σκριάπας), Τζιότζιος (46΄ Κουσάνας), Γκάτης, Κουτούκας, Βόραδας, Μπακού, Τσούτσος (46΄Πέρπερας), Τασλακίδης.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές): Κατσίκας, Καραπιπέρης (72΄Μπομπότης), Χλωρός, Κατσιάνος, Ιλιάζη, Κολλάτος, Μανώλης (83΄Καντώνιας), Καλτσάς (46΄Σπύρου), Θεοχάρης, Φακίτσας, Αντωνόπουλος (46΄Μητάκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Σκάρπας, Γούλας.

Παρουσία Αμρ Ουάρντα!!!

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Αμρ Ουάρντα λίγο πριν μεταβεί στο προπονητήριο της ομάδας, έκανε μία στάση στο γήπεδο των Δένδρων και παρακολούθησε για λίγα λεπτά το ματς. Όπως ήταν λογικό πολλά μικρά παιδιά πήγαν κοντά του για φωτογραφίες και αυτόγραφα!

Ορεξάτος ο Σωκράτης!!!

Ο Σωκράτης Φακίτσας επέστρεψε σε γνωστά λημέρια και μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό Αμπελιάς γύρισε πάλι στην Αστραπή Νέας Πολιτείας με σκοπό να την βοηθήσει. Στο ματς με τα Δένδρα έδειξε γι’ ακόμη μία φορά την αξία του και σίγουρα ο αγαπημένος ξανθός θα κάνει πάλι «όργια» τη φετινή χρονιά!