Βαθμολογία

Με Νταναβάρα στην επόμενη φάση τα Βούναινα (PICS)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (16/10) στο γήπεδο Πουρναρίου ανάμεσα στον Κίσσαβο Συκουρίου και τα Βούναινα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ με γκολ του πολύ μαχητικού Νταναβάρα στο 66’ (0-1).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι είχε πολλές δυνατές μονομαχίες από δύο πολύ καλές και ποιοτικές ομάδες που φέτος έχουν υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ. Ο Κίσσαβος Συκουρίου προσπάθησε πάρα πολύ είχε και οριζόντιο δοκάρι αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ. Σίγουρα η εικόνα της ομάδας του Γιάννη Μιχαλέ ήταν θετική και αν οι παίκτες είχαν καλύτερη τελική προσπάθεια θα είχαν σημειώσει ένα τουλάχιστον γκολ.

Από την άλλη το συγκρότημα του Θοδωρή Στεργιάδη αν και με πολλές αλλαγές και αρκετούς τραυματισμούς στάθηκε όρθιο και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του φέτος. Δοκάρι είχαν και τα Βούναινα. Αφόρητη ήταν η ζέστη στο γήπεδο και το ματς έγινε παρουσία αρκετών φιλάθλων.

Στο 3’ ο Χατζόπουλος βρέθηκε θέση τετ α τετ όμως ο τερματοφύλακας του Συκουρίου μπλόκαρε. Πέντε λεπτά μετά ο Κορδέλας από κοντά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 18’ ο φάουλ του μαχητικού Δαλαμπύρα, κεφαλιά ο Τσανάς η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 25’ ο Νταναβάρας έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ. Ένα λεπτό μετά νέο καλό σουτ του Νταναβάρα η μπάλα ξυστά άουτ. Στο 66’ ο Νταναβάρας μπήκε ωραία μέσα στην περιοχή και με ιδανικό τελείωμα έκανε το 0-1.

Στο 71’ ο Κάτσας έκανε το σουτ, έδιωξε σε κόρνερ ο πολύ καλός Δούνιας. Οκτώ λεπτά μετά ο Γκρέτσης έπιασε ένα δυνατό μακρινό σουτ, εντυπωσιακά ο Δούνιας έδιωξε σίγουρο γκολ.

Στο 83’ ο Τζούρας είχε δοκάρι για τον Κίσσαβο και στο 90’ σουτ από καλή θέση του Κρητικού πέρασε λίγο άουτ.

Κίσσαβος Συκουρίου (Γιάννης Μιχαλές): Πατούνας, Δημάκης (57’ Βαρσάμης), Ζαϊρές, Λανάρας (15’ λ.τ. Τόπης), Μακρής, Πότσης, Κορδέλας (46’ Κρητικός), Κάτσας, Τζιούρας, Ριζούλης, Γκαντόγλου.

Βούναινα (Θοδωρής Στεργιάδης): Δούνιας, Νταναβάρας (81’ Λαμπράκης), Βλησαρούλης, Μερτζανίδης, Τριτόπουλος, Θανασιάς, Χριστοδούλου, Καλογιάννης, Χατζόπουλος (10’ λ.τ. Τσανάς), Δαλαμπύρας, Ελευθέρογλου (46’ Ρουμελιώτης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Μάνος, Κοτούμπας.