Βαθμολογία

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο Πύρρος (PICS)

Την πρόκριση στην επόμενη φάση πανηγυρίζει ο Πύρρος, αφού την Τρίτη (15/10) επικράτησε με σκορ 3-1 της Προοδευτικής Βερδικούσιας για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης» παρουσία αρκετού κόσμου αλλά και έντονης ζέστης. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρόκριση στα τελευταία λεπτά.

Στο 12’ ο Λεσάϊ με ψηλοκρεμαστό σουτ άνοιξε το σκορ, ύστερα από γέμισα του Λέτσιου. Στο 27’ η Βερδικούσια κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα (1-1). Ο Οικονόμου με εκπληκτικό τακουνάκι βρήκε τον Κουζιώνη και αυτός με σουτ σκόραρε.

Στην επανάληψη ο Πύρρος είχε μία καλή στιγμή στο 57’ με το σουτ του Λεσάϊ, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Βερδικούσιας. Στο 85’ το μακρινό σουτ του Μπούζιου έκανε το 2-1 μέσα σε πανηγυρισμούς. Και το κερασάκι στην τούρτα σημείωσε ο Αλιάϊ με σουτ στο 90’.

Πύρρος (Δημήτρης Βλάχος): Κιόρογλου, Μαρούδης (70’ Τζίκα Ι.), Μάρης, Λέτσιος, Κάτσης, Αλιάϊ, Αγκόλι (58’ Λάτα), Μπούζιος, Λεσάϊ, Φουρκιώτης (67’ Δημακόπουλος), Σάρα (86’ Τζόγκας).

Βερδικούσια (Κώστας Μπακλαβάς): Νυχτερίδας, Μπακλαβάς, Στατήρης, Χαράμπος Κ., Ζερδαλής Σ., Πουρνάρας (61’ Διμήρης), Κουζιώνης, Ζερδαλής Κ. (67’ Χαράλαμπος Ι.), Οικονόμου Ν., Συνάπαλος (90’ Γκουρνέλης), Χαράλαμπος Γ. (82’ Γκουντιλιάνης).

Διαιτητική τριπλέτα: Δεδικούσης, Ρουπέλας, Κουτίνα.