Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Θέλουμε να παρουσιαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι»

Για την πορεία της ΑΕΛ στο Πρωτάθλημα, τους στόχους της, την προσθήκη των Κάτσε και Ουάρντα αλλά και τη ιδιαίτερη διαχείριση του Αιγύπτιου μίλησε στο Metropolis 95,5 ο προπονητής των «βυσσινί» Μιχάλης Γρηγορίου. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι στόχος της ομάδας του είναι να αναγκάσει τον κόσμο της ΑΕΛ να γυρίσει στο γήπεδο, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Αμρ Ουάρντα, θεωρώντας ότι με το ταλέντο του είναι ικανός να παίξει και σε μεγάλα ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Αναλυτικά o Μιχάλης Γρηγορίου:

Για την προσθήκη των Ουάρντα και Κάτσε:
«Είναι δύο πάρα πολύ καλοί παίκτες που ήρθαν τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, κάτι που κατάφερε ο πρόεδρος. Και οι δύο έχουν μεγάλη ποιότητα, αλλά να μην παραγνωρίζουμε ότι και χωρίς τους δύο παίκτες απέναντι σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό δείξαμε θετικά στοιχεία. Τα υπόλοιπα παιδιά έχουν ποιότητα και το ρόστερ είναι πολύ καλό, με την προσθήκη των παιδιών ανεβήκαμε ένα level παραπάνω».

Για το αν υπάρχει ιδιαίτερη διαχείριση στον Ουάρντα, με δεδομένο το παρελθόν του:
«Υπάρχει ιδιαίτερη διαχείριση, με την έννοια ότι θέλω να δείξω στον Ουάρντα τον δρόμο για το 100%, να εκφράσει το ταλέντο του σε απόλυτο βαθμό. Ο Ουάρντα είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί που ζει πιο έντονα την καθημερινότητά του από το μέσο όρο των ποδοσφαιριστών. Αλλά είναι και ιδιαίτερα ευφυής, καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει και μέχρι τώρα η συνεργασία μας είναι άψογη. Η σχέση του με τους συμπαίκτες του είναι άριστη. Κάνουμε και τον ψυχολόγο και τον πατέρα σε αυτά τα παιδιά, αλλά το κυρίαρχο είναι τα αποδυτήρια. Αγκάλιασαν το παιδί στα αποδυτήρια, είναι αγαπητός στους συμπαίκτες του, οπότε όλα είναι ΟΚ».

Για το αν η σεζόν του στην ΑΕΛ μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ:
«Το ταλέντο του είναι ακόμη και για μεγάλα ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Δεν χρειάζεται να το πω εγώ αυτό. Το να γυρίσει στον ΠΑΟΚ το θεωρώ δεδομένο. Το συγκεκριμένο παιδί είναι για ακόμη παραπάνω πράγματα».

Για τη μάχη του τίτλου:
«Θα πάει μέχρι το τέλος. Και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο μέχρι το τέλος. Έχουν ενισχυθεί. Ο Ολυμπιακός έχει και το Champions League που είναι ένα κομμάτι έξτρα καταπόνησης. Ο ΠΑΟΚ βρίσκει τα πατήματά του στα τελευταία παιχνίδια, θα πάει μέχρι τέλους και αυτό είναι πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τη διακοπή του Πρωταθλήματος:
«Τη θέλαμε αυτή τη διακοπή. Όλα βέβαια εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Επειδή δεν ήμασταν από την αρχή της προετοιμασίας στην ομάδα και χρειάζεται να προσθέσουμε κομμάτια και να δουλέψουμε σε άλλα στοιχεία, η κάθε διακοπή μέχρι τα Χριστούγεννα είναι καλή ευκαιρία για μας να προσθέσουμε πράγματα σε θέματα τακτικής και φυσικής κατάστασης. Άρχισαν τα έργα για την αντικατάσταση του χορτοτάπητα στο ARENA και το περιμένουμε με αγωνία για να παίξουμε στο γήπεδο. Σε συζήτηση που είχαμε με τον πρόεδρο είναι έργο πολυδάπανο, είναι ολική ανακατασκευή και αυτό εντάσσεται στο ότι προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, θέλουμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία της ΑΕΛ και κάνουμε αυτό που μας αρέσει αλλά και αρμόζει στην ιστορία της ΑΕΛ».

Για τον στόχο της ΑΕΛ:
«Ο στόχος για μας είναι να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Αυτό είναι το «Α και το Ω» για μας. Όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική του κόσμου της ΑΕΛ. Με την εικόνα που παρουσιάζουμε κι έτσι όπως λειτουργεί ο οργανισμός ΑΕΛ, ελπίζουμε πως θα γίνει άμεσα. Οι νίκες οδηγούν μετά σε οποιοδήποτε στόχο. Δε λέμε ότι θέλουμε την εξάδα ή να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Θέλουμε να παρουσιαζόμαστε όσο το δυνατόν και καλύτεροι και να φέρουμε τον κόσμο».