Βαθμολογία

Τεσσάρα για την Φορτούνα!!!

Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε τον Διογένη η Φορτούνα Κουτσοχέρου (4-1). Εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα του Σπύρο Ευαγγέλου, έπιασε υψηλές αποδόσεις! Στο 1’ ο Καλφούντζος με ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 1-0. Ο Διογένης στο 4’ με την κεφαλιά του Βουλγαράκη έκανε το 1-1.

Η Φορτούνα όμως είχε πάρει φόρα και έτσι στο 8’ τη σέντρα έβγαλε ο Καλφούντζος και ο Καρβούνης με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 45’ το πρώτο σουτ έκανε ο Τσιούτσιας, προσωρινά απέκρουσε ο Γεωργίου, όμως ήρθε ο Μητράκας που με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 3-1. Στο 60’ τετ α τετ βρέθηκε ο Βολιωτόπουλος για τον Διογένη όμως αστόχησε. Και στο 87’ ο Βάϊος Τασιούλης με ωραία ενέργεια αφού έκανε την ντρίπλα και το πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

*Ο Βάϊος Τασιούλης αφιέρωσε το γκολ στην νεογέννητη κόρη του. Του ευχόμαστε και εμείς να του ζήσει.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Κολοβός, Ζήκος, Σφέτσιος, Τσιαδήμος, Μπακογιάννης (46’ Γαρυφαλλόπουλους), Τσιάμης (56’ Μαμάτσας), Καρβούνης, Σκούπρας (78’ Χατζής), Τσιούτσιας (70’ Τασιούλης), Μητράκας, Καλφούντζος.

Διογένης Λάρισας (Γιώργος Κύργιας): Γεωργίου, Κύργιας Δ., Γκινάϊ, Κοπρέλι, Φλάϊβι, Πατρίκης (46’ Βολιωτόπουλος), Κύρκος (46’ Κυριακίδης), Μιχαήλ, Αλμπίνιο (60’ Νίκου), Βουλγαράκης (55’ Τζήμουλας), Τζούρος.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Καϊμακάμης, Κοντογιάννης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ