Βαθμολογία

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Τοξότης και Δόξα Ομορφοχωρίου

Ισοπαλία σημειώθηκε στο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης» εκεί όπου ο Τοξότης υποδέχθηκε την Δόξα Ομορφοχωρίου (0-0) για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Ευκαιρίες υπήρχαν εκατέρωθεν. Για τον Τοξότη έλειψε το γκολ, το ίδιο και για την Δόξα που δεν είχε σε καλή ημέρα τον Καββαδία.

Στο 17’ ο Δεμερτζής έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Μπίτης. Στο 18’ ο Καββαδίας βρέθηκε τετ α τετ η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 30’ και 35’ ο Καλιούρας έκανε τα σουτ, το πρώτο απέκρουσε ο Μπίτης και το δεύτερο έσωσε ο αμυντικός.

Στο 40’ ο Ντένης έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ, δέκα λεπτά μετά η Δόξα είχε κάθετο δοκάρι, με την εκτέλεση κόρνερ του Σφέτσου Α. και ο Τοξότης στο δεύτερο μέρος έχασε ευκαιρίες με τους Μελανό Γ., Κοττάκο και Καλιούρα.

Τοξότης (Χρήστος Γκάτας): Νικόλι, Μελανός Γ., Καλιούρας, Γκουσγκούνης, Μελανός Ν., Τσουμάνης, Τσίτσαβος (60’ Κοττάκος), Λιάκος (75’ Γκαμπούρας), Δεμερτζής (80’ Κανελίδης), Μπαλαής, Αθάνατος.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Χρήστος Ντικολιανίδης): Μπίτης, Τσόγκας, Παπάζογλου, Πουτακίδης, Σφέτσος Κ., Ροδίτης, Δαλαμπύρας (65’ Σαμαράς), Μαξιμιάδης (55’ Σφέτσος Η.), Ντένης, Σφέτσος Α., Καββαδίας.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκόγκος, Βαλιώτης, Δίχρης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ