Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Βασιλή

Το πρωί της Κυριακής (13/10) στο Βασιλή Φαρσάλων αναμετρήθηκαν η Θύελλα Βασιλή και η Μάνδρα για την 2η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος). Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς στο τελικό 1-1.

Στο 25’ το φάουλ εκτέλεσε ο Βαΐτσης, την κεφαλιά ο Αλεξίου για το 1-0. Στο 30’ σουτ καλό του Βαΐτση μπλόκαρε ο Κιτσόπουλος. Δέκα λεπτά αργότερα ο Τζουρμακλιώτης κέρδισε και εκτέλεσε το πέναλτι για το 1-1.

Στο 60’ ο Κουκουτής έκανε το σουτ εξ’ επαφή όμως δεν τα κατάφερε. Πέντε λεπτά μετά το σουτ του Καραγιάννη πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία στο 70’ όταν ο Αγγελουσόπουλος έκανε το ανάποδο ψαλιδάκι με την μπάλα να πηγαίνει στο γάμα, έδιωξε όμως ο Κιτσόπουλος.

Η Μάνδρα απάντησε στο 72’ και 75’ με δύο μεγάλες ευκαιρίες του Τζουρμακλιώτη και Τεκέδη που βρέθηκαν τετ α τετ, έκαναν τα σουτ και πέρασαν ξυστά άουτ.

Τέλος η Μάνδρα διαμαρτύρεται στο 89’ όταν ο Τεκέδης πέρασε και τον τερματοφύλακα που τον ανέτρεψε όπως υποστηρίζουν και δεν δόθηκε πέναλτι.  

Θύελλα Βασιλή (Λεωνίδας Βαΐτσης): Κατωτικίδης, Λιτσόπουλος, Αλεξίου, Μπόγκας, Τσιάμπας, Προσμίτης, Καραγιάννης, Βαΐτσης Δ., Κουκουτής, Ακρίβος (60’ Μάλλος), Αγγελουσόπουλος (65’ Τριανταφύλλου).

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Δημήτρης Ζηρδέλης): Ζούγκα Μαρ., Τάσιος, Μακρυγιάννης, Καδόγλου, Κατσιαβριάς, Ζούγκα Μαν., Τεκέδης, Τζουρμακλιώτης, Δοξαριώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Κοτούμπας, Σιαπλούλης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ