Βαθμολογία

Στο φινάλε χαμογέλασε η Νέα Πολιτεία (PICS)

Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (12/10) στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας ανάμεσα στην τοπική Αστραπή και τον Αστέρα Μελισσοχωρίου για τον 2ο όμιλο της Α1’ ΕΠΣΛ. Το συγκρότημα του Γιώργου Καφφέ κατάφερε να πάρει τη νίκη σε σκορ 2-1.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο μαχητικός Αστέρας του Μάκη Αλεξούδη προσπάθησε πάρα πολύ, έκανε ευκαιρίες όμως στο φινάλε δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς. Ο Κυριάκος Ζησούλης στο 13’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Πέντε λεπτά μετά ο Ηλίας Γκουντάρας πέτυχε την ισοφάριση με πλασέ μέσα από τη περιοχή και αριστερά (1-1). Στο 88’ ο Αποστόλης Ταρταμπούκας δέχθηκε τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και σούταρε, ο πορτιέρο του Αστέρα Μελισσοχωρίου, Τζήμας αρχικά απέκρουσε και ο Κυριάκος Ζησούλης στην επαναφορά με κοντινό πλασέ σημείωσε το 2–1, ένα σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές): Πραγγαφίλης, Καραπιπέρης (51′ Σπίρου), Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Κολάτος, Καλτσάς (76′ Αντωνόπουλος), Μανώλης (55′ Φακίτσας), Μητάκος, Ταρταμπούκας, Ζησούλης.

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Τζήμας, Σδράλης, Μαλαχτάρης, Κολοβός, Αβδουλάς, Σουλιώτης (85′ Λιάγκας), Χαρούλης (73′ Ζαφειρίου), Αγγελακόπουλος, Καραμάνος (86′ Διαμαντής), Καφαντάρης, Γκουντάρας (81′ Δανιλούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Αναστασίου, Καϊμακάμης, Κοντογιάννης.