Βαθμολογία

Χωρίς γκολ Λάρισα 88’ και Νέο Περιβόλι (PICS)

Λάρισα 88’ και Νέο Περιβόλι έμειναν στο 0-0 σε ένα ενδιαφέρον ματς που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (12/10) στην Ανθούπολη για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ευκαιρίες χάθηκαν και από τις δύο ομάδες. Αξίζει να αναφέρουμε όμως πως για το Νέο Περιβόλι υπήρχαν βασικές απουσίες και ιδιαιτέρως των δύο τερματοφυλάκων, έτσι τερματοφύλακας χρησιμοποιήθηκε αναγκαστικά παίκτης.

Στο 1’ και στο 9’ ο Καραμπλής και ο Καραγιώργος έκαναν τα σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 15’ και 30’ τα σουτ του Βράκα απέκρουσε ο Χάμος.

Στο 35’ ο Κορδέλας και ο Αγγελίδης αστόχησαν, στο 43’ το φάουλ εκτέλεσε ο Κωνσταντίνου Γ., την κεφαλιά ο Αλεξανδρής, ο Καραγιώργος από κοντά αστόχησε. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Τζέκας αστόχησε.

Στο 70’ και 75’ το σουτ και η κεφαλιά του Παπανικολάου πέρασαν άουτ. Στο 80’ την ίδια τύχη είχε και το πλασέ το Αθανασίου και στο 85’ καλή εκτέλεση φάουλ του Αλεξανδρή πέρασε ελάχιστα άουτ.

Σ.Φ. Λάρισα '88 (Χρήστος Διαμαντής): Χάμος, Ναστούδης, Μάλιαρης, Σδράλης (63’ Σγούρος), Κωνσταντίνου Γ., Κωνσταντίνου Β., Πέμας (46’ Τσιλιλής), Καραγιώργος (80’ Τζήκας), Καραμπλής, Τσίντζος (58’ Μακρής), Αλεξανδρής.

Αστήρ Ν.Περιβολίου (Γιώργος Κοτσιανούλης): Μπαλούλης, Καραμποτάκης, Αποστόλου, Μάλτζαρης, Παλατζάρας, Αργύρης, Βράκας, Αγγελίδης (70’ Τσιάρας), Αθανασίου, Τζέκας, Κορδέλας (60’ λ.τ. Παπανικολάου).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκόγκος, Παπακωστούλης, Καραούλης.