Βαθμολογία

Τρίποντο και πολύ καλή εμφάνιση για το Καλοχώρι!

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των μαχητικών Αμπελοκήπων με σκορ 2-1 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Δύο γκολ για την Αναγέννηση, ένα οριζόντιο δοκάρι, πολλές χαμένες ευκαιρίες, απέναντι στους Αμπελόκηπους που δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα.

Στο 5’ ο Τσαγκούλης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 13’ και 18’ χαμένα τετ α τετ του ίδιου παίκτη. Στο 32’ και πάλι ο Τσαγκούλης ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 35’ ο Γουδάρας πέρασε και τον τερματοφύλακα, πλάσαρε, όμως ο Μπαλοδήμος έσωσε πάνω στη γραμμή. Στο 49’ ο Γκόγκος έκανε τη σέντρα και ο Δούρος με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 55’ ο Δόνος με πλασέ μείωσε σε 2-1 για τους Αμπελόκηπους. 62’, 70’ και 85’ έχασαν ευκαιρίες οι Τσαγκούλης, Νούσιος Γ.Β. και Νούσιος Γ.Α.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Νούσιος): Παπαναστασίου, Γκόγκος (83’ Τριανταφύλλου), Μπαλοδήμος (55’ Τσιρώνης Γ.). Λούγκος, Ντανίκας, Νούσιος Γ.Α., Νούσιος Γ.Β., Δούρος, Μάρκου (65’ Γκόλαντας), Τσαγκούλης (80’ Σαΐτης), Μπράτσια.

ΑΟ Αμπελοκήπων (Νίκος Αλεξούλης): Γερμάνης, Χάμος, Δούκας, Βεργής, Νταρής, Δόνος, Μπόλος (81’ Μπαμπαλιούτας), Μάτα, Παρασκευούδης (54’ Πρόντας), Γουδάρας (46’ Μακρής), Χαϊνταρλής (70’ Μανίκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Λιόλιος, Θύμιου.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ