Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Ελευθεραί και Δόξα Ραχούλας (PICS)

Ένα ενδιαφέρον ματς διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (12/10) ανάμεσα σε Ελευθεραί και Δόξα Ραχούλας στο τελικό 1-1, σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το συγκρότημα του Άκη Ταυλαρίδη το οποίο αν και παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες και πολλούς νεαρούς στη σύνθεση του, παρουσίασε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο και σίγουρα το μέλλον του ανήκει.

Από την άλλη η έμπειρη ομάδα του Αποστόλη είχε ένα πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και έτσι πήρε τον πόντο από μία δύσκολη όμως έδρα. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στη Ραχούλα με τον Φιλοκώστα στο 22΄να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Καραντώνη μετά από προσπάθεια του Τζάνακα ενώ δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Καραντώνης από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.

Ο Ζιάρας ήταν αυτός που απείλησε για πρώτη φορά για τους γηπεδούχους στο 28΄αλλά ο Αθανασόπουλος επενέβη σωτήρια στο εξαιρετικό σουτ του νεαρού. Στο 33΄οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το γκολ αλλά Θεοδώρου και Καραντώνης δεν κατάφεραν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Φιλοκώστα.

Στο 41΄σε μια αντεπίθεση με τον Ηλία Καλφούντζο με ωραίο σουτ μετά από πάσα του Δημητρέλη κάνοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα στην επανάληψη, ένας πρώην παίκτης του Ελευθεραί, ο Βαγγέλης Θεοδώρου βρήκε δίχτυα φέρνοντας το ματς στα ίσια (1-1), δίνοντας έτσι νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Γκολ ψυχολογίας για τους παίκτες της Ραχούλας που ανέβασαν στροφές, απειλώντας με ένα δεύτερο τέρμα στο 56΄και πάλι με τον Θεοδώρου αλλά ο Φιλοκώστας μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια την εκτέλεση φάουλ.

Στο 70΄οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μασρί από τον Καραπετσάνη αλλά ο κ. Αγγελούλης ήταν κοντά στη φάση και έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Η Ραχούλα ήταν αυτή που πίεζε για το δεύτερο τέρμα αλλά το Ελευθεραί πήρε να «κλέψει» το ματς στο 86΄με τον Αθανασόπουλο να απομακρύνει δύσκολα το σουτ του Μασρί και το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Ελευθεραί (ΆκηςΤαυλαρίδης): Φιλοκώστας, Ανυφαντής, Μιχαλόπουλος, Στεργίου, Ζησόπουλος, Κυριάκης, Καλφούντζος (52′ λ.τ Μασρί), Παπαδόπουλος (94΄Γουσόπουλος), Ζιάρας, Μπλάντας (87΄Γιωτόπουλος), Δημητρέλης.

Δόξα Ραχούλας (Αποστόλης Τσιανάκας): Αθανασόπουλος, Τζάνακας, Καραπετσάνης, Εμμανουήλ, Βλησαρούλης, Καραγκιόζης (75′ Ευσταθιάδης), Χασιώτης (59′ Σκάκος), Σταμπολάκης, Τσαγκαλάς (80΄Μηταλούλης), Θεοδώρου, Καραντώνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Δήμου, Παπαγεωργίου.