Βαθμολογία

Έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του ο ΝΟΛ (PICS)

Το Σάββατο (12/10) στο κλειστό κολυμβητήριο του Αλκαζάρ η γυναικεία ομάδα του ΝΟΛ υποδέχθηκε τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική στον Β’ όμιλο της Α’ Εθνικής.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς παρακολούθησαν περίπου 100 θεατές με την Λαρισινή ομάδα να παίρνει πλούσια το χειροκρότημα αλλά να χάνει ουσιαστικά την τελευταία στιγμή τη νίκη μέσα από τα χέρια της (11-11).

Όσον αφορά το αγωνιστικό, το πρώτο 8λεπτο ήταν πολύ καλή η ομάδα του ΝΟΛ και κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ με 4-2. Στη δεύτερη περίοδο ο Πανιώνιος κατάφερε σημειώνοντας τέσσερα γκολ να φέρε το παιχνίδι στα ίσα (6-6).

Με τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου, ο ΝΟΛ πήρε και πάλι τα ηνία, όμως ο Πανιώνιος κατάφερε να φύγει από τη Λάρισα με την ισοπαλία (11-11), χάρη σε γκολ της Άρτεμις Σαφέτη, 2:31 πριν τη λήξη του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-4, 3-2, 2-3.

ΝΟ Λάρισας (Σπύρος Τσιάρας): Παπαϊωάννου, Σαμαρά, Τουλουμτζίδου 1, Πουσνίκοβα, Καριπίδου Μ. 3, Καλογιάννη, Κολτσίδα 1, Λαμπρονίκου, Τερζή 2, Χασιώτη, Πατούνα, Πετάση, Καριπίδου Η. 4, ΜακΚι, Τσιάρα.

Πανιώνιος (Σταμάτης Χέλμης): Τζούρκα, Σαφέτη 2, Δουρέκα 1, Καλογεροπούλου, Αποστολίδου 2, Τούρου, Κούβδου 1, Παπαφιλίππου, Μαλλιαρού, Λιαπάκη, Μπινιάρη, Σολανάκη 3, Πετεινάτου, Χέλμη 2, Μήτσου .

Διαιτητές: Σπανουδής, Αντζουλάκος.

Αλυτάρχης: Νίκος Σπυρόπουλος.